OLE VIISAKAS Kõige ebameeldivamad turistid lendavad tihti just nendel marsruutidel

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedia tõttu on inimesed tänapäeval üsna teadlikud sellest, millega lennusaatjad reisidel leppima peavad. Siiski selgus hiljuti uus tõsiasi, et mõned lennureiside marsruudid on teistest halvemad, sest nendes lennukites on tihti rahutud ja ebaviisakad reisijad, vahendab Honey.

Sotsiaalmeediaplatvormil Reddit postituse teinud lennusaatja küsis oma kirjutises avalikult teiste lennusaatjate käest, mis on nende arvates kõige hullemate reisijatega lennumarsruut. Kogunenud vastustest selgus, et igas maailmajaos on kindel piirkond, kuhu lennuki personal hea meelega lennata ei taha. Postituse looja sõnas ise, et ebaviisakad reisijad on tihti lendudel, mis viivad peopaikadesse Balile ja Phuketile.

Ameerikast pärit lennusaatjad kirjutasid, et kõige hirmsamad lennud on need, mis viivad reisijad Floridasse. Nad täpsustasid, et rahutud turistid lendavad enamasti Orlando, Fort Lauderdale ja West Palm Beachi piirkondadesse. Üks ameeriklasest lennusaatja lisas, et ka need reisijad, kes lendavad New Yorki, ei ole kõige meeldivamad. Üle USA piiri on ka Kanadas linn, kuhu keerulised reisijad lendavad. Selleks linnaks on Toronto ning lennukites töötanud inimesed tunnistasid, et nende reisijate käitumine tekitab kanadalastele halva maine.

Euroopas asuvatel lennusaatjatel on samuti marsruudid, mis neile väga ei meeldi. Nad kirjutasid, et Ühendkuningriigi ja Vahemere piirkonna vaheline marsruut suvisel keskööl on üks kõige õudsemaid kogemusi. Lisaks kirjutas üks teine lennuki töötaja, et on kuulnud õudusjutte Tel Avivi suunduvate lendude kohta. Siiski pole need kõige hirmsamad marsruudid, sest kaks esikohta anti Indiasse Delhisse ja Nigeeriasse Lagosesse suunduvatele marsruutidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles