Turist sattus odavaid lennupileteid jahtides sootuks valele mandrile

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Montana Sidneyst klassikalisi rannapuhkuseks sobivaid kohti otsida ei maksa
Montana Sidneyst klassikalisi rannapuhkuseks sobivaid kohti otsida ei maksa Foto: Shutterstock

USAs New Yorgis elav Kingsley Burnett püüdis leida parema hinnaga piletit Austraaliasse, ajas Sydney segamini USA Montana osariigi samanimelise linnaga.

Säästa soovinud mehe puhkus läks lörri, kui selgus tema täielik möödapanek. 

Kingsley soovis lennata Austraaliasse Sidneysse, et kuumal rannaliival peesitada, nautida sooja ookeanivett, päikest ning ilusaid supelrandu. Häid reisidiile otsiv mees soovis lennu pealt kokku hoida, mistõttu keskendus sihtkoha asemel soodsamate tingimuste leidmisele. Segadust tekitas ka lennujaamade lühendite sarnasus: Sydney, Austraalia – SYD ja Sydney, Montana – SDY. Üks suurlinn Austraalias, teine pisike 7000 elanikuga asula Montanas. 

Mees kirjeldas oma avastust värvikalt: «Kui nägin lennukiaknas lumiseid mäetippe, nägin, sain aru, et kuradi kurat, midagi on nüüd küll p**ses.» 

Mõistes oma möödapanekut, võttis mees ennast kokku, püüdis olukorda parandada ja kurtis piinlikkusest higisena American Airlinesi letis olevale töötajale oma muret. Kiireks Austraaliasse jõudmiseks polnud väikesel lennujaamal paraku võimalusi pakkuda, mistõttu tegi turist kohalikus hotellis kosutava une ja lendas tagasi New Yorki.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles