Kaelaketid lähevad kohvris sõlme? Need nipid aitavad seda vältida

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Reisile minnes soovib iga naine kaasa võtta ka ehteid, mis neid kaunistaksid. Vaatamata sellele, kui hoolikalt kõik ehted pakitud on, juhtub tihti, et kohvrit avades on kõik kaelakeed omavahel sõlme läinud. Selleks, et järgmisel korral muret vältida, on nipid, mis üsna kiiresti ehete pakkimise mugavaks teevad, vahendab Express.

Joogikõrre meetod

Joogikõrred on väga odav ja lihtne viis, kuidas kaelakeesid sõlme minemise eest hoida. Selleks sobivad kõik kõrred, nii plastikust kui paberist ja ka näiteks korduvkasutatavad kõrred bambusest. Nipi kasutamiseks tuleks üks kaelakee ots tõmmata läbi kõrre ja seejärel ühendama kaks kaelakee otsa nii, et kõrs jookseb ketist läbi. Kui kaelakeel on ripats, siis tuleks teha nii, et ripats jääks kõrrest väljapoole. Kõrs ei lase ketil palju liikuda ja tänu sellele ei lähe ka sõlme. Samasugust nippi saab kasutada ka käekettide puhul ja sel juhul tuleks kõrs natuke lühemaks lõigata. See trikk on kiire, odav ja tõhus ning kuna kõrred on kõikjal maailmas kergesti kättesaadavad, siis on seda ka väga lihtne teha.

Toidukile meetod

See meetod on kerge, sest kaelakee tuleks lihtsalt toidukilesse mässida. Kaelakeed lähevad tihti sõlme, kui need keeravad ennast ümber teisi ehteid või kohvris olevaid esemeid ja seetõttu peaks kilesse pakkimine aitama seda vältida. Siiski pole see kõige kindlam meetod, sest on võimalus, et kett võib kiles siiski sõlme minna. Lisaks võtab see nipp pisut aega ja sellele kulub palju toidukilet.

Tualettpaberi meetod

Selle nipi jaoks on vaja tualettpaberi sisemist rulli, millest tuleks kaelakeed läbi tõmmata samamoodi nagu kõrte puhul. See trikk ei ole siiski nii mugav, sest rull võtab kotis tunduvalt rohkem ruumi kui joogikõrred. Siiski on tualettpaberi rull hea rippuvate kõrvarõngaste transportimiseks. Torust tüki lõigates saab kõrvarõngad papist läbi torgata ja nii püsivad ehted eraldi ning ei lähe sassi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles