USKUMATU Lennufirma kaotatud kohver ilmus välja neli aastat hiljem

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Oregonis elav naine jäi neli ja pool aastat tagasi Chicagost koju lennates pagasist ilma. United Airlinesi lennul kaduma läinud kohver ilmus aga nüüd välja, olles teinud kõrvalpõike Kesk-Ameerikasse.

April Gavin on sotsiaalmeediaplatvormile TikTok üles laadinud rea videoid, kus ta oma kaotsi läinud ja nüüd taas välja ilmunud pagasi seiklustest räägib. Ta selgitab, et kohver läks kaduma 2018 aasta augustis, kui ta tööreisilt tagasi koju lendas. 

Gavin selgitas, et lennufirma otsis tema kohvrit mitu kuud, kuniks tunnistas, et see on kadunud kui tina tuhka. Naine lisas, et kuigi lennufirma maksis talle hüvitist, oli see väiksem kui kohvri ja selle sisu väärtus kokku. 

Ta jätkab, et oli šokeeritud, kui sai hiljuti telefonikõne, milles teatati, et tema kohver ilmus järsku välja Houstoni lennujaamas ning oli sinna saabunud Hondurasest.

Kott oli küll natukene kahjustada saanud ja kulunud, kuid selle sisu oli puutumata. Ettevõte selgitas, et kott läks kaduma, kuna check-in'i käigus ei skaneeritud seda korralikult süsteemi.

@aprildgavin Thanks for excitment United Airlines! #LostLuggageReturned ♬ original sound - AprilDGavin
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles