HEA TEADA ⟩ Need nipid aitavad hotellis alati muretult ööbida

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Hollandi lennufirmas töötav stjuardess Esther on ööbinud sadades hotellides üle maailma ning jagab nüüd huvitavaid nippe, kuidas reisimine muretumaks ja turvalisemaks muuta, vahendab Express.

Naise esimene trikk päästab neid inimesi, kes tihtipeale kipuvad endale olulisi asju hotelli unustama. Paljud inimesed ei jäta oma väärisesemeid hotellitoa seifi või kappi, sest nad kardavad, et unustavad need kergesti maha. Selle vältimiseks pakub naine välja põneva lahenduse — panna kappi vaid üks jalanõu. Lennusaatja ütleb, et paneb alati koos väärisasjadega toa seifi ka ühe oma kontsakingadest. Ilma kingata pole tal võimalik toast lahkuda ning tänu sellele peab ta peab alati seifi üle vaatama. Kui aga juhtub, et kaasas on rohkem kui üks kingapaar, saavad reisijad seifi või kappi panna kõik esemed, ilma milleta on võimatu lahkuda, näiteks jope või mantel.

Stjuardessi teine ​​näpunäide aitab ka päevasel ajal kardinad korralikult ees hoida. Hotellitubades on enamasti pimendavad kardinad, kuid mõnes hotellis ei kata need korralikult akent ja külalised peavad juba varahommikul taluma kahe kardina vahelt paistvat valgust. Estheri sõnul on lihtne viis selle parandamiseks kasutada paljudes hotellitubades olevaid klambritega riidepuid, mis hoiavad kardinaid nii öösel kui ka päeval koos.

Veel jagab naine, et hea idee on kasutada dušimütsi jalatsite katmiseks. See on väga kasulik siis, kui reisi jooksul on vaja kohvrit uuesti pakkida ja määrdunud jalanõusid riiete vahele jätta ei taha. Nii saab hotellitoast võetud mütsiga riideid määrdunud jalanõude eest kaitsta, eriti kui kaasas pole ühtegi kilekotti. Alternatiivina saab dušimütsi kasutada ka televiisori puldi katmiseks. Televiisori pulti peetakse üheks räpasemaks asjaks hotellitoas, mille puhastamine jääb toa koristajatel tihti kahe silma vahele.

Lennusaatja ütleb, et juhul kui reisides pole kaasas kohalikku pistikupessa sobivat adapterit, või see ei tööta, on ka sellele lihtne lahendus. Naise nutikas nipp on ühendada USB-kaabel hotellitoa televiisoriga ja läbi selle oma seadmeid laadida. Lisaks sõnab ta, et kui hotellitubades on elektri aktiveerimiseks vaja kasutada toa võtmekaarti, siis tegelikult sobib selleks ükskõik milline samas suuruses kaart.

@esthersturrus Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles