Üllatavad kohad lennukis, mis on ohtlike bakteritega kaetud (2)

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Pikki reise ette võttes tuleb tihti veeta mitmeid tunde lennukis. Kinnises sõidukis võõraste inimestega koos olles on hea pidada meeles ka hügieeni ning olla ründavate bakterite eest kaitstud.

TikToki platvormil levinud videos räägib lennusaatja Tommy Cimato, kui ebahügieenilised lennukid tegelikult on, ning jagab soovitusi, kuidas võimalikult edukalt bakteritega kokku puutumist vältida. Ta hoiatab, et lühikeste pükste või seelikuga pole turvaline lennata, sest on võimalik, et lennuki istmeid ei puhastata piisavalt põhjalikult. Pikad püksid ja mitu kihti riideid aitavad sel juhul üleliigsest mustusest hoiduda.

Tema sõnul pole samuti hea mõte väsimuse korral pead vastu lennuki akent või seina toetada. Võib juhtuda, et seda on varem teinud teised reisijad ning peamiselt teevad seda lapsed, kes vahel ka määrdunud kätega lennuki aknaid puudutavad.

Lisaks paneb Cimato inimestele südamele, et lennuki tualetid on suured bakterite pesad. Olukord on tõsisem eriti pikkade lendude ajal, kui ühte tualetti kasutab lennu jooksul palju inimesi. Ta soovitab tualetis kõike puudutades kasutada paberrätikuid ning halba ei tee ka hoolikas kätepesu.

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists
Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles