Hotellitoas on kõige räpasem just see ootamatu ese (1)

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Hotellis ööbides on aus eeldada, et puhkajat ootab ees puhas koristatud ruum ning eelmisest külastajast pole alles jäänud ühtegi märki. TikTokis hotellide saladusi jagav naine seletab, et kuigi tualetipotte puhastatakse tihti ning ka voodilinad saavad pärast igat külastust pestud, siis on mitmeid kohti, mida koristatakse väga harva.

Selgub, et hotellitoad ei ole nii steriilselt puhtad kui võiks arvata ning mõnel juhul peaks ööbija ruumi puhastamise enda hoole alla võtma. TikToki kasutaja QueenEvangeline25 räägib, et väga vähe puhastatakse hotellitubades televiisori pulte. Ta tunnistab, et ei kasuta hotellides kunagi pulti enne, kui on selle ise desinfitseeriva vahendiga üle tõmmanud ning soovitab seda ka teistel teha.

Siiski on veel üks osa hotellitoast mis on veel mustem kui televiisori pult. Populaarseks muutunud TikToki videos paljastab naine, et kõige vähem pestakse linade peal olevat voodikatet. Tema sõnul leidub hotelle, kus voodikatteid pestakse regulaarselt, kuid paljudes hotellides vaadatakse sellest kõrvale ning pesemata voodikate võib hotellituppa jääda lausa terveks aastaks. Ta selgitab, et vooditel olevad valged tekid ja linad on siiski alati pestud, kuid suuremad dekoratiivsed voodikatted jäävad tihti kahe silma vahele.

Ta lisab ka teadmise, et ruumides olevad joogiklaasid pole alati kõige puhtamad ning soovitab needki enne kasutamist üle loputada.

@queenevangeline25 #5thingschallenge #5thingsiwouldneverdo #hotel #motel #guestd #hospitalityindustry #queenevangeline ♬ original sound - QueenEvangeline25
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles