Minikleidis bordelli uksel, erutav kolp rannaliival ja teised rajud reisiseiklused

Copy
Mida teeb minikleidis blondiin bordelli uksel? Sugugi mitte seda, mida esimese hooga arvaks. Tõde võib olla päris üllatav.... / Vastuse saab saate «Naistejutud» episoodist. Pilt on illustreeriv.
Mida teeb minikleidis blondiin bordelli uksel? Sugugi mitte seda, mida esimese hooga arvaks. Tõde võib olla päris üllatav.... / Vastuse saab saate «Naistejutud» episoodist. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Reisidest jagatakse tavaliselt muljeid samal viisil, nagu postitatakse pilte sotsiaalmeediasse. Igal pool on tugev teeskluse maik juures! Kõik on justkui glasuuritud ja imeilus. Mis tegelikult juhtus, seda kuulevad vaid kaks lähemat sõpra. Kui sedagi... Siiski leidub mõni avatud kanal, mille kaudu tõelistest reisiseiklustest ilma igasuguse ilustava filtrita osa saab. Juhatame need kätte.

Podcast'i olemus näebki ideaalis ette, et seal ei valetata, ei varjata ja filtrit vahele ei panda. Kõik on nii, nagu on – siiralt ja kõigi elumahladega. Kuid kõik seda siiski ei tee.

Loe ka seda: Polegi pepu, büst ja pikad jalad! Mehi võluvad naiste juures hoopis teised asjad... 

Kas rajudest reisiseiklustest tasub ausalt rääkida või mitte? «Naistejutud» leiab, et tasub. Ja kuidas veel! / Pilt on illustreeriv.
Kas rajudest reisiseiklustest tasub ausalt rääkida või mitte? «Naistejutud» leiab, et tasub. Ja kuidas veel! / Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Täpselt sellist joont hoiab tänaseks juba 270 saateni jõudnud Postimees Naise podcast «Naistejutud». Saade püsib terve aasta stabiilselt kogu Eesti viie populaarseima ja enim kuulatud saate hulgas. Miks? Just nimelt julguse pärast öelda välja see, mis tavaliselt rääkimata jäetakse.

Saa osa tõeliselt rajudest reisiseiklustest, mis üldjuhul kunagi kuulajate kõrvu ega trükimusta ei jõua.

«Naistejutud». Kristina Herodes, Triin Palmipuu ja Erki Tammleht julgevad jagada ka kõige jaburamaid reisiseiklusi.
«Naistejutud». Kristina Herodes, Triin Palmipuu ja Erki Tammleht julgevad jagada ka kõige jaburamaid reisiseiklusi. Foto: Liana Turpakova

Kui külma talve miinuskraadidega koos kipub ka tuju langema, saab teha tagasipõike suvesse. Eriti mõnus on turvaliselt kaasa elada kellegi teise jaburatele seiklustele, põõsa vilus seksides vahelejäämistele ning muudele ebaõnnestumistele.

Loe ka seda: Kuidas ilma mõnuaineteta korralik kaif saada? Jah, see on võimalik!

Saareriigil tasub kindlasti ette võtta mõni merereis – näeb kõige kaunimaid paiku. Kuid juhtub ka veidraid asju. FOTO:
Saareriigil tasub kindlasti ette võtta mõni merereis – näeb kõige kaunimaid paiku. Kuid juhtub ka veidraid asju. FOTO: Foto: Kristina Herodes

Mõned reisiseiklused jäetakse rääkimata sel lihtsal põhjusel, et need ei näita seiklusse sattujat just kõige arukamast küljest. Iga mõistlik kuulaja saab ju aru – selline olukord oleks saanud lõppeda nii, naa ja hoopis halvemal moel.

Loe ka seda: «Mees külvas mind üle kingitustega, parimad restoranid ja reisid... Ja siis tuli arve!» 

Eriti kui seikluspaigaks on mõni sootuks teistmoodi kultuurinormidega paik, näiteks Istanbul...

Kommentaarid
Copy

Teised ajakirjad

Tagasi üles