HEA TEADA! Airbnb viis oma platvormil sisse olulise muudatuse (1)

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Airbnb viis oma platvormil sisse olulise ja ammu oodatud muudatuse, kirjutab Trip.ee.

Kes on kasutanud majutuse leidmiseks Airbnb platvormi, teab, et alghinnale lisatud erinevad tasud, nagu koristustasu, teenustasu, maksud jmt võivad algselt kuvatud hinna lõppkokkuvõttes märgatavalt kallimaks muuta. Selle kohta, et majutuse lõpphind ilmub alles broneerimisfaasis, on Airbnb saanud ka rohkesti kaebusi.

Aga Airbnb on kasutajate soove kuulda võtnud ja alates detsembrist hakatakse kuvama majutuste lõpphinda, mis sisaldab kõiki tasusid. Kiire kontroll Airbnb lehel (Eesti, mitmed Euroopa riigid, Aasia) näitas, et valdavas enamuses toimib lõpphinna kuvamine juba praegu.

Näide juhuslike kuupäevadega ühest Tallinna majutusest:

Foto: Kuvatõmmis / Trip.ee
Foto: Kuvatõmmis / Trip.ee

Sellega Airbnb uuendused ei piirdu. Majutusplatvorm soovib ka vabaneda majutajate ebamõistlikest nõudmistest. Siia alla liigituvad näiteks nõue majutus enne lahkumist tolmuimejaga üle tõmmata või voodipesu pesemise nõue – seda kõike lisaks koristustasule. Kes soovib ülevaadet, mille kõige eest majutajad on raha sisse kasseerinud, võib pilgu heita sellele Buzzfeedi artiklile.

Majutajate kõiki nõudeid siiski ebamõistlikuks ei peeta. Näiteks see, kui külalistel palutakse lahkudes tuled kustutada või uks lukustada, liigitatakse mõistlike soovide alla.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles