Bookinghouse.ee alustas uuesti Air Balticu piletite müüki

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bookinghouse.ee.
Bookinghouse.ee. Foto: Postimees

Lennupiletite vahendamisega tegeleva portaali Bookinghouse.ee haldaja JSC Interneto Partneris taaskäivitas lennukompanii Air Baltic piletite müügi, kuna Läti lennufirma olukord on paranenud.

Air Balticu piletid pole olnud Bookinghouse.ee vahendusel müügil alates 2011. aasta juunist, kui ilmnes lennufirma maksejõuetuse risk, teatas ettevõte.

JSC Interneto Partneris müügijuht Ignas Mikutis märkis, et pärast seda, kui Läti riik võttis üle lennufirma juhtimise ja vahetati välja juhtkond, on Air Balticu olukord stabiliseerunud.

«Me ei näe enam maksejõuetuse riski, mis võinuks meie klientidele probleeme valmistada,» lisas ta.

Mikutise sõnul on veel vara ennustada, kuidas mõjutavad lisanduvad lennukipiletid Eesti ühe suurima vahendusportaali Bookinghouse.ee müügimahtu. Varem moodustas Air Balticu lennureiside vahendamine mitte küll suurima kuid siiski arvestatava osa müügist, vahepealsel ajal täitsid tühjaks jäänud koha teised lennufirmad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles