Ühendemiraadid lõdvendasid ja ühtlustasid riiki sisenemise tingimusi

reis.postimees.ee
Copy
Abu Dhabi on kuulsast sõsarast Dubaist vähem pompöösne, kuid samas kogu AÜE pealinn.
Abu Dhabi on kuulsast sõsarast Dubaist vähem pompöösne, kuid samas kogu AÜE pealinn. Foto: Adilamin786 / Wikimedia Commons
  • Kiire PCR-testi hind Abu Dhabi lennujaamas on langenud 10.50 eurole

Alates 7. novembrist ei ole ka seni Dubaist rangemat joont hoidnud Abu Dhabi külastamisel enam sisuliselt mingeid piiranguid.

Kui siiani Araabia Ühendemiraatide erinevate emiraatide poliitika Covid-19 osas varieerus, siis sellest nädalast on suhtumist ühtlustatud ja sisuliselt on kogu maa taas turismile valla. 

Eriti märkimisväärsed on muudatused Abu Dhabi osas. Karantiini enam ei kohaldata, vaktsineerimistunnistusi esitada ei tule ja kadunud on ka maskinõue (erandiks on tervishoiuasutused). Reisijail, kes soovivad teha PCR-testi, on see võimalik oma raha eest (40 dirhamit ehk umbes 10.50 eurot) Abu Dhabi lennuväljal ja tulemused saab kätte umbes kahe tunniga, teatab Abu Dhabi lennufirma Etihad koduleht. Samas pole see kohustuslik.

Enam ei pea Abu Dhabis ka erinevate avalike kohtade külastamiseks esitama niinimetatud green pass´i (mille omamise eelduseks oli vahepeal koroonatesti tegemine iga 14 päeva järel) ning Al Hosn äpi kasutamine on muutunud vabatahtlikuks.

Koroonapositiivseks osutunud peavad olema eneseisolatsioonis viis päeva. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Alates 7. novembrist on ka Abu Dhabis lõpetatud peaaegu kõik piirangud.
Alates 7. novembrist on ka Abu Dhabis lõpetatud peaaegu kõik piirangud. Foto: Kuvatõmmis Visit Abu Dhabi kodulehelt
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles