Silja Symphony ja Serenade'i pardal saab nautida ABBA ja Queeni muusikat

reis.postimees.ee
Copy
Queeni tribuutetendus on osa Tallink Silja laevade meelelahutusprogammist Soome ja Rootsi vahelises igapäevases liikluses.
Queeni tribuutetendus on osa Tallink Silja laevade meelelahutusprogammist Soome ja Rootsi vahelises igapäevases liikluses. Foto: Tallink
  • Kelle saatel võib aga jalga keerutada Tallinna ja Stockholmi vahel?

Helsingi ja Stockholmi vahel seilavatel Tallink Silja laevadel Serenade ja Silja Symphony võib ABBA-le ja Queenile pühendatud tribuutetendusi nautida kuni uue aasta alguseni. 

Täpsemalt on ABBA ja Queeni muusikale pühendatud show´d Soome lipu all sõitva Silja Serenade'i pardal nauditavad kuni 18. jaanuarini, Rootsi lipu all seilaval Silja Symphonyl kuni 2. veebruarini, vahendab Soome reisiuudiste portaal Matkaviikko.

Ööklubis Starlight toimuvad etendused leiavad mõlemal alusel aset kaks korda päevas ehk kell 19.30 ja 21 ning on laevareisijatele tasuta. Tallink Silja meelelahutusjuhi Kati Heiniö sõnul on etenduste tootjaks briti kompanii TSE Creative Production, vahendab Matkaviikko. 

ABBA lugusid võib kuulda ka ülepäeviti Tallinna ja Stockholmi vahel sõitva Baltic Queeni pardal: alates 20. novembrist kuni 28. detsembrini on laeva meelelahutusprogrammi üheks osaks Dance Factory, mille artistid toovad lavale palasid tuntud muusikalidest Mamma Mia, Chess, Moulin Rouge ja Chicago. Kuni 20. novembrini on lavalaudadel aga Showstoppersi muusikaliprogramm: Tallinna-Stockholm suunal «Broadway is back» ning tagasiteel «It’s too darn hot». 

Lisaks võib Rootsi sõites kuni 12. novembrini kuulda Kukerpillide muusikat, 25. ja 26. novembri elektroonilise muusika kruiisil esineb dj set´iga NOËP ning 9. ja 10. detsembril Singer Vinger. 31. detsembri ja 1. jaanuari aastavahetuskruiisile on Tallink varunud aga The Swingersi (Birgit Sarrap, Ott Lepland ja Jüri Pootsman).

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles