Lased lennukis istme alla? Reisija avaldab, kuidas ta selliseid karistab (3)

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Reisijaid, kes lennukis oma istme seljatoe alla lasevad, ei vaadata tavaliselt just eriti sõbralikult. Üks reisija on otsustanud neid selle eest aga lausa karistada. 

Fiona-nimelise naise sõnul käituvad need inimesed egoistlikult, sest ei arvesta teiste reisijatega.

«Maksan kaasreisijale koheselt kätte sellega, et keeran kõik ventilatsiooniavad tema suunas,» avaldas naine Austraalia raadiosaates. Saatejuhtide arvates on tegemist kas kõige geniaalsema või kõige kurjema nipiga. 

Peagi selgus, et inimesed jagunevad sel teemal kaheks. On neid, kelle arvates ei sobi istme seljatoe liigutamise pärast üle reageerida ja nõnda ebaviisakaks muutuda. Muidugi on ka neid, kelle arvates on tegemist vaimustava nipiga, mida kindlasti ka ise katsetada.

Mitte kõik inimesed ei pea seljatoe liigutamist surmapatuks

«Kui ma seljatuge alla ei lase, siis mu jalad lihtsalt ei mahu ära,» avaldas üks. «Ma maksin oma istme eest, seega kallutan kui tahan,» nähvas teine, õhutades naist minema äriklassi, kui ta soovib istmete vahele rohkem ruumi.

Etiketiekspert ja endine stjuardess Jacqueline Whitmore ütles Fox News Digitalile, et reisijatel on täielik õigus seljatuge alla lasta. Siiski lisas ta, et viisakas oleks enne seda taha piiluda ja veenduda, kas too inimene on istme liikumiseks ikka valmis. Kui selgub, et tagumisel reisijal on näiteks pikad jalad, tuleks naise sõnul liigutada istet minimaalselt.

Mida sina sellises olukorras teeksid? 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles