Eesti hobuettevõtja võitis turismiauhinna

reis.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Muusikas, kirjanduses, poliitikas ja kodanikuaktivismis tuntuks saanud Roy Strider pälvis ratsamatkade pakkumise eest World Luxury Travel Awardsi auhinna.

«AND weee are the winners, my friends...Võitsime ülemaailmse luksusreiside auhinna (World Luxury Travel Award). Kontinendi (Euroopa) võitja, hobumatkade (Horse Safari) kategoorias ülemaailmne võitja. Elagu eesti hobused, Põlvamaa rohelisem elu, matkajuht Annabel ja kõik pöidlahoidjad! Püüame edasi veel paremini ja veel vahvamalt!» jagab Põlvamaal erinevaid ratsasõite pakkuv Strider rõõmsat uudist sotsiaalmeedias.

Veebilehe Horse Tourist andmeil saab Strideri hobuste abil võtta ette näiteks saanisõite traditsioonilise puust saaniga (tund maksab 150 eurot), luksussõite kuljustega antiiksaaniga (hind sama) ning viis tundi kestva ratsamatka «Viimse Reliikvia» radadel.

World Luxury Travel Awards sisenes reisiauhindade üsnagi konkurentsitihedale turule 2019. aastal ning auhinna saajad määratakse veebihääletuse teel. Auhinnakategooriaid on üle 150. 

Eestist said tiitli veel City Bike Tallinn (regionaalses kategoorias) ja Pärnu Bay Gold Links (riigi kategoorias). Veidi meelehärmi lisab, et Eesti paikneb World Luxury Travcel Awards väljaandjate arvates Ida-Euroopas.

Postimehe reisiveeb õnnitleb võitjaid!

Eesti võitis kolm, Soome ühe ja Egiptus viis auhinda. Kokku paistab auhinnatuid olevat aga enam kui sada.
Eesti võitis kolm, Soome ühe ja Egiptus viis auhinda. Kokku paistab auhinnatuid olevat aga enam kui sada. Foto: Kuvatõmmis World Luxury Travel Awards kodulehelt

 Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles