Luksuslikuks kohtinguks lennuki rentinud noormees hukkus propelleri tiivikute vahel (1)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Väikelennuk Cessna 182. Foto on illustreeriv
Väikelennuk Cessna 182. Foto on illustreeriv Foto: Shutterstock

Georgia Southern University üliõpilane Sani Aliyu tuli pühapäeva õhtul kohtingult, kui ta astus renditud väikelennuki propelleri ette. 

USA-s Atlantast pärit 21-aastane Sani Aliyu hukkus pühapäeva õhtul traagilises õnnetuses, kui ta kõndis väikelennuki pöörleva propelleri ette.

Aliyu oli Georgia Southern University tudeng ning rentis oma südamedaamile mulje avaldamiseks väikese eralennuki. Noored armunud suundusid lähedalasuvasse Savannahisse, mis on umbes 55 miili kaugusel Statesboro ülikoolilinnakust.

Bullochi maakonna koroner Jake Futch kommenteeris Statesboro Heraldile: «Nad lendasid Savannahisse, käisid kohtingul ning naasid kodulinna. Tagasi jõudes ja lennukist väljudes kõndis mees masina esiosa poole. Seejärel tabaski teda töötav propeller.»

Lennuameti pressiesindaja ütles, et õnnetus juhtus pühapäeva õhtul kella 22.25 paiku ruleerimisrajal. Ühemootorilise Cessna 182 lennukil oli pardal neli inimest: piloot, kaaspiloot, Aliyu ja tema kohtingukaaslane. Keegi teine ​​vigastada ei saanud.

Bullochi maakonna šerifi büroo pressiesindaja Todd Hutchens ütles, et juhtum oli õnnetus ja keegi polnud süüdi: «Tegu oli õnnetusega ning süüdlasi ei ole.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles