Tallinna lennujaama talvises lennuplaanis on 40 otsesihtkohta

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Tallinna Lennujaam.
Tallinna Lennujaam. Foto: Konstantin Sednev

Oktoobri lõpus läheb Tallinna lennujaam üle talvisele lennugraafikule, mis reisijatele tähendab valikut 40 otselennu vahel Tallinnast. Näiteks teenindab nüüd Londoni liini kolm lennufirmat ning Ühendkuningriikide pealinna on võimalik lennata igapäevaselt. Talvel taasavatakse regulaarlennud Küprosele ja Dublini liin on nüüd avatud aastaringselt.

Traditsiooniliselt on talvehooajal lennujaamades lende suvega võrreldes vähem, mis tähendab reisijate vaatest rahulikumat ja mugavamat reisimise hooaega. «Talvisest lennugraafikust leiavad endale sobiva lennu nii linna-, suusa- kui soojamaapuhkust otsivad inimesed,» tutvustas talviseid lennuvõimalusi AS-i Tallinna Lennujaam juhatuse liige Eero Pärgmäe.

«Linnapuhkuse sihtkohtade valik Euroopa suurlinnadest on väga hea. Kaetud on tuntud sihtkohad, nagu Berliin, London, Pariis, Rooma, aga soovitan ka avastada näiteks Viini, Nürnbergi ja Istanbuli,» rääkis Pärgmäe ning lisas, et suusareisi huvilistele on talvises lennuplaanis lausa seitse sihtkohta. «Kõigile, kes mõlgutavad suusapuhkuse plaane, soovitan vaadata sihtkohtadena Salzburgi, Milanot, Münchenit, Zürichit, Nürnbergi, Viini või Veneetsiat (Treviso lennujaam), kust on tagatud mugav ühendus piirkonna parimate suusakuurortidega,» sõnas Pärgmäe.

Paketireisid on jätkuvalt väga populaarsed ja tellimuslendude valikust leiab Tenerife, Egiptuse, Hurghada ja Sharm El Sheiki. «Reise nendesse sihtkohtadesse saab mugavalt broneerida reisibüroode kaudu. Lisaks taasavaneb talvehooajal võimalus lennata Ryanairiga otse Küprosele, Paphosesse,» lisas Pärgmäe.

Suvine reisimise kõrghooaeg on küll taandunud, ent Pärgmäe sõnul on huvi reisimise vastu endiselt suur. «Suvised pikad järjekorrad Euroopa lennujaamades on saadud valdavalt kontrolli alla ja lennundusteenuse kvaliteet on kiirelt paranemas. Sellest suvest saadud õppetundidest on tehtud omad järeldused ja ettevalmistused sujuvaks talve- ning 2023. aasta suvehoojaks on kõikjal juba alanud,» rääkis ta.

Talvine lennuplaan kehtib 30. oktoobrist 2022 kuni 26. märtsini 2023.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles