KASUTA VÕIMALUST ⟩ See Itaalia maakond maksab sulle külastamise eest

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Itaalia kirdeosas Sloveenia ja Austriaga piirnev Friuli Venezia Giulia maakond on Itaalia üks vähimkülastatud piirkondi. Paljud ilmselt ei teagi, et selline kant Itaalias üldse eksisteerib. Nüüd on Friuli Venezia Giulia turismiamet otsustanud olukorda muuta, käivitades kampaania, mille raames makstakse kinni rongipilet kõikjalt Itaaliast, kirjutab Trip.ee.

Rongide valikul piiranguid pole, reisida võib riikliku Trenitaliaga, Intercity regionaalliinidega või Frecce kiirrongiga, saabudes kas Triestesse, Udinesse või ranniku kuurortlinnadesse Gradosse ja Lignano Sabbiadoresse.

Foto: Kuvatõmmis

Friuli Venezia Giulia turismiameti pakkumine on küllaltki sirgjooneline – vaja on osta vähemalt kahte hotelliööd (B&B) sisaldav majutuspakett, kust siis edasi-tagasi rongipileti hind maha arvatakse. Saabujatele antakse ka tasuta FVGcard, millega saab 48 h jooksul tasuta külastada muuseume, kindlusi, kirikuid ja muid vaatamisväärsusi ning saada märkimisväärset soodustust tuuridelt, veinidegustatsioonil ja kohalikus transpordis. Aeg hakkab jooksma pärast QR koodi skännimist esimseses kohas. Muidu maksab 48 h FVGcard 25 eurot.

Nagu eelnevast aru saada, siis on pakkumine suunatud eelkõige itaallastele, kuid miks ei võiks Itaalia vähekülastatud nurka avastada ka välismaalased?

Friuli Venezia Giulia turismiameti pakkumine kestab kuni 31. maini 2023. Pakkumise leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles