SOBILIK VÕI MITTE? ⟩ Lennureisija käitumine pani netirahva kihama (2)

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks lennukites kehtiv kirjutamata reegel on see, et me austame kaasreisijate isiklikku ruumi. Paraku paistab, et mitte sugugi kõik ei ole selle reegliga kursis.

Reisisell Julie Christensen postitas TikTokki nüüdseks viraalseks läinud klipi, kus näitab enda ees istuvat ebaviisakat lennureisijat. Klipist on näha, kuidas tolle reisija pikad tumepruunid juuksed on visatud üle istme seljatoe, ulatudes peaaegu Christenseni klapplaual oleva topsi sisse.

«Rõõm reisimisest,» kirjutas naine klipi pealkirjaks, lisades: «Ma soovin, et see oleks lavastatud».

Tuhanded inimesed mõistsid paksu juuksepahmakaga naise käitumisviisi hukka. 

«Inimesed unustavad viisakusreeglid hetkel, mil nende jalg lennujaama uksest sisse astub,» kirjutas üks vaataja. «Mõned inimesed ei arvesta absoluutselt teiste inimestega,» tõdes teine. «Tülgastav!» lisas kolmas.

Osa kommenteerijaid avaldas, mida nemad sellises olukorras ette võtaks. «Käärid, mesi või närimiskumm – oh seda rõõmu, mida see tooks,» jagas üks vaataja üsna õelat kättemaksu plaani. «Pange laud lihtsalt üles,» jagas teine veidi leebemat karistust.

Oli ka neid, kes ei soovitanud naisel eesistujat ise torkima hakata. «Kutsu stjuardess! See ei ole hügieeniline,» kirjutas Chrisi-nimeline kasutaja video juurde, mida on vaadatud juba üle 2,7 miljoni korra.

Mida sina sellises olukorras teeksid?

@julie.b.christensen The joy of traveling. #omgjustdont #pleasedont #lol #traveletiquette ♬ Funny Song - Cavendish Musi

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles