ÕUDNE LUGU ⟩ Inglismaal peksti läbi hotelli administraator, põhjus täiesti absurdne

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Hotell Ibis. Pilt on illustreeriv.
Hotell Ibis. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Inglismaal saadeti trellide taha 23-aastane mees, kes peksis läbi hotelli administraatori. Vägivallatsejat ärritas fakt, et kõik majutusasutuse toad olid välja müüdud.

Vägivallaakt leidis aset Newporti hotellis Ibis möödunud suvel. Jõhkra rünnaku taga olnud 23-aastane Joshua Leatherland saabus hotelli koos naissoost kaaslasega ning nõudis neile tuba. Ta pakkus administraatorile toa eest 100 naela ja ütles, et ei lepi eitava vastusega. 

Kui Leatherland kuulis, et ühtegi vaba tuba pole pakkuda, muutus ta agressiivseks. Ta hakkas rusikatega vehkima ja lõi administraatorit, Thundiyi Abrahami, korduvalt näkku.

Rünnakut kirjeldanud prokurör Ffion Tomos ütles: «Kui härra Abraham löökide järel põrandale kukkus, lõi süüdistatav meest mitmel korral vastu pead. Hetkel, mil ohver üritas püsti tõusta, lõi Leatherland teda veel ka selja piirkonda.» 

Tomose sõnul peksis Leatherland abitult põrandal lamavat meest, samal ajal kui tema naissoost kaaslane karjus: «Ära löö teda pähe, ära löö teda selga.»

Härra Abraham sai raskeid vigastusi. Nende hulgas roidemurd, selja, õlgade ja lülisamba verevalumid ning turse.

Kohtus avaldati, et härra Abrahami abistas hotellikülaline, kuid Leatherland surus ka tema jõuga põrandale. Naine ei soovinud politseiga koostööd teha ja keeldus ka avalduse tegemisest. Mõlemad rünnakud jäid turvakaamerasse ja neid mängiti ette kohtuistungil.

«See on halvim käitumine, mis mulle antud rollis on osaks saanud. Olen väga mures tööle naasmise pärast ja see tekitab minus paanikat. Paraku on minu ülesanne perekonda rahaliselt toetada,» ütles ohver oma avalduses. Ta lisas: «Mu naine ja lapsed on minu pärast samuti väga mures ja juhtunust häiritud.»

Leatherland tunnistas end kehavigastuste tekitamises ja kallaletungis süüdi. Meest on varem karistatud mitmete vägivallakuritegude eest, muuhulgas on ta rünnanud kiirabitöötajaid.

Leatherlandile määrati kahe aasta ja kaheksa kuu pikkune vangistus. Lisaks ei või ta härra Abrahamiga ühendust võtta ja järgmised 10 aastat Ibise hotelli minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles