Turkish Airlines alustas suure boonuspreemiate allahindlusega

reis.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis Turkish Airlinesi lehelt

Turkish Airlinesi püsikliendiprogramm Miles&Smiles pakub talvehooajaks reisivõimalusi päris märgatava soodustusega.

12. septembril alanud kampaanias on Turkish Airlinesi opereeritud preemialennud Tallinnast (ja veel kaheksast Baltikumi ja Aafrika linnast) 40 protsenti odavamad kui tavaliselt, kusjuures soodustus rakendub kohtade olemasolul niihästi turistiklassis kui ka äriklassis reisimiseks.

Näiteks võib leida Tallinnast boonuslende 9000 miili eest erinevatesse Euroopa või Türgi sihtkohtadesse (siin ja edaspidi ühe suuna kohta), äriklassi lend läbi Istanbuli Egiptusesse on saadaval 19500 miiliga ja turistiklassi lend Tallinna ja Washington DC vahel algab 18000 miilist.

Preemialennu eest küsitavad miilisummad võivad sõltuvalt reisiklaasist ja -päevast vägagi erineda.
Preemialennu eest küsitavad miilisummad võivad sõltuvalt reisiklaasist ja -päevast vägagi erineda. Foto: Kuvatõmmis Turkish Airlinesi lehelt

Tuleb märkida, et kuigi boonuspiletitele lisanduvad maksud on kohati päris soolased – ja seda eriti äriklassis piletite puhul, võimatud pole summad suurusjärgus üle saja euro reisisuuna kohta –, võivad äriklassi piletid olla teatud juhtudel broneerides saadaval turistiklassist väiksema miilisumma eest. Turkish Airlines on ka üks väheseid Euroopa lennufirmasid, mis säilitanud tõelisi lisamugavusi pakkuva äriklassi ka Euroopa-sisestel lendudel. Lisaks Tallinnale kehtib 40-protsendiline allahindlus lendudele Riiast, Vilniusest, Hurghadast, Jubast, Hartoumist (Khartoumist), Luxorist, Nairobist ja Sharm el Sheikhist (ning ilmselt ka lendudel nimetatud linnadesse).

Kampaania reeglid.
Kampaania reeglid. Foto: Kuvatõmmis Turkish Airlinesi lehelt

Lisaks eksisteerib veidi väiksem ehk 30 protsendi suurune allahindlus preemialendudel umbes kolmveerandsaja sihtkoha puhul Abidjanist ja Abu Dhabist kuni Varna ja Zagrebini.

Allahinnatud kohad võivad olla saadaval lendamiseks kuni 15. märtsini, piletid peavad aga olema väljastatud kindlasti enne 30. septembrit. Positiivne on see, et Turkish Airlines lubab ka kampaaniapiletite puhul reisituhina üleminekul väikese tasu eest miilid kontole tagasi kanda, seda tuleb aga teha kindlasti aasta jooksul alates pileti väljastamisest.

Foto: Kuvatõmmis Turkish Airlinesi lehelt

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles