Ninapidi veetud turistid rändasid hordidena ühte Põhja-Londoni koju

reis.postimees.ee
Copy
Kuna kodu Bookingus väljaüürimise ettevalmistamine võtab aega vaid 15 minutit, ei tule keegi mõistetavalt vaatama, mis seisus elamist välja üüritakse ja kas see üldse tegelikult üürija käsutada on.
Kuna kodu Bookingus väljaüürimise ettevalmistamine võtab aega vaid 15 minutit, ei tule keegi mõistetavalt vaatama, mis seisus elamist välja üüritakse ja kas see üldse tegelikult üürija käsutada on. Foto: Kuvatõmmis Booking.com lehelt

Ebatavaline ja erakordselt vastik pettus leidis aset ka paljude eestlaste poolt kasutatud Booking.com broneerimiskeskkonnas.

"Keegi koputas mu uksele. Ma avasin selle ja ukse taga seisis see õnnetu ja väga väsinud naine, väidetavalt Hong Kongist," kirjeldas erakordse saaga algust Londoni põhjaosas maja omav isik, keda ajakirjanduses tuntakse vaid eesnime Gillian järgi. Aasiast laekunud kurnatud rändur raporteeris Gillianile, et ta on maja broneerinud Booking.com kaudu ja kui Gillian selgitas, et tegemist peab olema eksitusega, täitus naisterahva nägu õudusega, vahendab BBC.

Juba paar tundi pärast hongkonglanna minemasaatmist kloppisid Gilliani ukse taga aga uued lootusrikkad rändurid, kes plaanisid end seal mõnusalt sisse seada. 

Kokku laekus libakuulutuse peale Gilliani koju juulis sadakond väidetavalt broneeringu teinut. Gilliani sõnul on tal libakuulutuse lõksu langenuist väga kahju, kuid tema sõnul on tegemist ilmselgelt pettusega. Gillian lisas, et tunneb end väga kaitsetult, sest kuigi kõik siiani saabunud on olnud kenad isikud, võib keegi taolises olukorras muutuda ka vägivaldseks. 

Tänaseks on libakuulutus Booking.com keskkonnast eemaldatud. 

Booking.com kõneisiku sõnul tuleb pettusi kahjuks ette, kuid iga nädal broneeritakse nende lehe kaudu miljoneid majutumisi, millega ei kaasne vähimaidki probleeme, vahendab veebileht Secretflying.

Booking.com vahendab lisaks hotellidele ka kodumajutusi juba mitmeid aastaid. Veebilehe kinnitusel läheb kodu reisijaile väljaüürimiseks vajaliku registreerimise peale aega vaid 15 minutit.  

Loe rohkem reisilugusid lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles