Nordica hakkab sügisest pakkuma Egiptuse ja Kanaaride tšarterlende

reis.postimees.ee
Copy
Uuenduskuuri läbinud salongis hakkavad toolid paikenema üsna tihedalt. Näiteks Easyjet paigutab Airbus 320 lennukisse sõltuvalt konfiguratsioonist sama arvu reisijaid (180) või reajagu rohkem (186).
Uuenduskuuri läbinud salongis hakkavad toolid paikenema üsna tihedalt. Näiteks Easyjet paigutab Airbus 320 lennukisse sõltuvalt konfiguratsioonist sama arvu reisijaid (180) või reajagu rohkem (186). Foto: Nordic Aviation Group AS

Puhkusereisijate vedamiseks võtab Nordic Aviation Group kasutusele 12 aastat vana Airbus A320 lennuki.

Pressiteate kohaselt plaanib Nordic Aviation Group AS alustada koostöös reisikorraldaja TEZ Tours tellimusel  tšarterlende Egiptusesse ja Kanaari saartele oktoobri keskpaigast. Täpsemateks sihtkohtadeks on Hurghada ja Sharm El Sheikh Egiptuses ning Tenerife Kanaari saartel.

Tenerifele lennatakse laupäeviti, teisipäeviti ja reedeti viib lennuk Hurghadasse ning neljapäeviti ja pühapäeviti toimuvad Sharm El Sheikhi lennud.  Airbus A320 lennukisse hakkab mahtuma 180 reisijat ja Nordica Aviation Groupi sõnul on praegu veel Suurbritannias viibiva ja tosin aastat vana laineri reisijatesalong on läbinud täieliku uuenduskuuri. «Väga korralik ja värske lennuk!» hindas Uibo.

Valge Airbus A320 ootab praegu Suurbritannias Eestisse lennutamist.
Valge Airbus A320 ootab praegu Suurbritannias Eestisse lennutamist. Foto: Nordic Aviation Group AS

Airbusi andmetel mahub Airbus A320 lennukisse tavaliselt 140-170 reisijat, 180 on sisuliselt maksimaalne võimalik reisijate arv. 

Nordic Aviation Groupi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Toomas Uibo lausus, et  tegemist on ettevõtte uue ärisuuna käivitamisega  ning lennuk hakkab opereerima Nordica kaubamärgi all. Postimehe reisiveebile täpsustas Uibo, et esialgu jääb lennuk valgeks ehk Nordica värvidesse teda ei võõbata, kuna lennuk «täidab ka teisi ülesandeid teistele klientidele ja nemad eelistavad tihti white tail versioone». Uibo andis mõista, et  A320 lennukeid on juurdegi tulemas ja «siis võib ehk näha ka kellegi värvides masinaid».

Lennumeeskondade komplekteerimine on kestnud juba mõnda aega. «Pädevaid A320 piloote on ka eestlaste seas, kes saaksid nüüd kodubaasis rohkem olla,» rääkis Uibo, kelle sõnul olla selge, et «tööpõld on terve Euroopa».

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles