Kogenud reisija jagab pakkimisnippi, mis säästab meeletult aega ja sa ei unusta midagi maha

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Rõivaste organiseerijaid saab osta umbes 10 euro eest
Rõivaste organiseerijaid saab osta umbes 10 euro eest Foto: Video kuvatõmmis

TikToki suunamudija Babs, kaheksa lapse vanaema ja seega kogenud pakkija kinnitab, et tema kiire pagasimeetod päästab teie puhkuse ja mõistuse. 

Puhkusehooaeg keerleb täistuuridel ja laste koolivaheaeg on täies hoos.

Pärast koroonapiirangute lõppemist reisivad inimesed rohkem kui eelmise mõne aasta jooksul kokku ega pelga ette võtta spontaanseid reise, mida ei planeerita pikalt ette. 

Selleks, et muuta oma puhkus täiuslikuks ja pingevabaks, tasub teada mõnda head nippi asjade kaasapakkimiseks ja sihtkohas lahtipakkimiseks. 

Kõik geniaalne on lihtne 

TikToki sensatsioon Babs, kes on nelja lapse ema ja kaheksakordne vanaema, paljastas oma pakkimisnipi, mis tema sõnul võib vabalt puhkusele minnes suure portsu närve säästa.  

Naine jagab oma TikToki kontol sageli oma tarkuseid ja traditsioonilisi pereretsepte. Nüüd jagab ta oma pere kullafondi kuuluvat reisinippi. See on odav ja imelihtne lahendus, vajate vaid kangast riidekapi organiseerijat. See hoiab kokkupakkimisele kuluvat aega, ei lase naljalt midagi olulist maha unustada ja sihtpunkti jõudes võtab kohvri lahtipakkimine aega vaid kümme sekundit.  

@brunchwithbabs Wonderful packing hack for quick trips ✈️ #motherlyadvice ♬ original sound - Babs aka Nonna

«Sinu garderoobis olev kangast rõivasahtel toimib ka pakkimiskuubikutena – lihtsalt täida kuubikud sellega, mida reisi igal päeval kanda plaanid. Ära unusta sinna poetada ka kingi, pesu ja magamisriideid. Kui asjad koos, vajuta riiete organiseerija kokku, tõsta kohvrisse, sulge lukud ja oledki valmis. Kui jõuad oma hotellituppa, ava hotelli riidekapi ees oma kohver, tõsta kohvrist kangasahtlid välja ja olete kõik lahti pakkinud umbes 10 sekundiga.»

Garderoobidesse mõeldud kangast riiete organiseerijad on mugavad ka reisides.
Garderoobidesse mõeldud kangast riiete organiseerijad on mugavad ka reisides. Foto: Shutterstock
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles