Whitney Houstoni looming on ka varem lennukites draamasid põhjustanud

reis.postimees.ee
Copy
Foto: Whitney Houston esinemas 2009. aastal.

Postimehe reisiveeb kirjutas hiljuti Southwest Airlinesi küsitava lauluhäälega stjuardessist, kes otsustas reisijaid varahommikul rõõmustada tuntud lugu «I Will Always Love You» esitades. Pilvede kohal ei saanud keegi kontserdi eest põgeneda ning nii mõnigi reisija polnud muusikalise vahepala üle sugugi õnnelik. Kurioosselt on Houstoni kuulsaks lauldud ballaad viinud USAs varem aga lausa plaanivälise vahemaandumiseni.

Eelmine intsident leidis aset 2013. aastal ja American Airlinesi lennuki pardal. Seal hakkas laulu «I Will Always Love You» esitama lennul Los Angelsest New Yorki üks reisijatest ning naist osutus olevat võimatu vaigistada. Vältimaks olukorda, et kogu pea kuuetunnine lend tuleb veeta laulda üürgava daami sundpublikuna, tegi lennuk vahemaandumise Kansas Citys. Seal toimetasid korrakaitsjad ikka veel leelotava naise terminali ja vabastasid ta pärast lühemat kinnipidamist. Teadaolevalt põhjendas reisija laulu «I Will Always Love You» esitamist oma diabeediga.

Moraal näib olevat lihtne: lennukis Whitney Houstoni loomingut esitades pole kerge südameid võita. Ei igaveseks ega isegi mitte ainult lennu ajaks.

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles