Kaos Gatwicki lennujaamas: vesi otsas, põrgukuumus, tualetid ja restoranid suletud

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Gatwicki lennujaam
Gatwicki lennujaam Foto: TOLGA AKMEN/AFP/Scanpix

Veetorustiku purunemise tõttu on kogu Gatwicki lennujaamas väga nõrk veesurve. Teadaolevalt töötab ühes terminalis ainult kaks tualetti.

Reisijad on sel suvel pidanud juba silmitsi seisma suurte hilinemistega ja lendude tühistamisega lühikese etteteatamisega. Nüüd on nad sotsiaalmeedia kaudu teada andnud, et Gatwicki lennujaamas on paljud toidukohad uksed sulgenud.

SES Water teatas, et nad töötavad selle nimel, et normaalne veesurve võimalikult kiiresti taastada, samal ajal kui Gatwicki pressiesindaja vabandab probleemide pärast, mis on kestnud juba ligi ööpäeva.

Suurbritannia suuruselt teise lennujaama töötajad hakkasid kraanivee puudumise tõttu pakkuma reisijatele pudelivett. «Reisijatele ja lennujaama töötajatele tehakse kogu lennujaamas pudelivesi kättesaadavaks ning meie reisijate heaolu tagamiseks rakendatakse muid erakorralisi meetmeid. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast.»

Lennujaamas viibiv reisija Raquel Rodrigues ütles Metroga rääkides, et tema lend on juba tühistatud, kuna Ühendkuningriigi lennujaamad seisavad silmitsi tõsiste personaliprobleemidega ja praegu pole isegi võimalik normaalselt tualetti kasutada. «Kogu terminalis töötab ainult kaks WC-d, võite ette kujutada, millised on sealsed järjekorrad.»

Üks vihane reisija säutsus Twitteris: «Šokeeriv teenus @Gatwick_Airport, kus toidukohtade alal ei ole ühtegi tualettruumi võimalik kasutada ja nende kahe WC ukse taga, mis on terminalis avatud, on meeletult suured järjekorrad.» 

SES Wateri pressiesindaja ütles: «Me tuvastasime Crawleys Shipley Bridge'is veetorustiku purunemise ja teeme selle lahendamise nimel kõvasti tööd.»

Ümbruskonnas on ilma veeta ka umbes 1500 kodumajapidamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles