EI MINGIT TRALLAMIST ⟩ Airbnb keelas pidutsemise lõplikult

reis.postimees.ee
Copy
Maal «Hip, Hip, Hurrah!» kajastab gruppi pidutsevaid Skandinaavia kunstnikke 19. sajandi lõpu Taanimaal.
Maal «Hip, Hip, Hurrah!» kajastab gruppi pidutsevaid Skandinaavia kunstnikke 19. sajandi lõpu Taanimaal. Foto: Peder Severin Krøyer / Wikimedia Commons

Koroonaviirusega seoses juurutatud peopidamiskeeld hakkas eluasemete rendileandjatele meeldima.

Airbnb on populaarne keskkond, kust võib leida palju tavaliste hotellidega konkureerivaid majutuspakkumisi. Ühe reegliga tuleb aga arvestada: ei mingeid pidusid!

Airbnb hakkas peokraane kinni kruttima 2019. aastal seoses juhtumiga, kui nende kaudu üüritud California korteris läks tulistamiseks ja viis inimest sai surma, kirjutab TIME. Siis keelas Airbnb sotsiaalmeedias nende üürikorterites peetavate pidude väljareklaamimise. Täiendavad keelud tulid 2020. aastal, kui pidulised tahtsid viirusepaanika tõttu kinni pandud baaridest ja ööklubidest meeleolukat lõbutsemist üürikorteritesse üle viia. Häirivate pidude pidamise keeld on osutunud aga populaarseks kinnisvara väljarentijate ning nende naabrite hulgas ja nüüd on otsustatud muuta keeld igaveseks. 

Mis juhtub, kui keegi Airbnb kaudu kinni pandud korteris siiski ühe korraliku tringel-trangeli korraldab? Muu hulgas võib karistusena ees oodata keeld edaspidi Airbnb kaudu pindu rentida. TechChrunci andmeil tabas mullu taoline saatus 6600 inimest. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles