Reisiportaali paljastus: Malaisia hotell nõuab suurt tasu vereplekiliste linade eest

reis.postimees.ee
Copy
Kuala Lumpuri panoraam.
Kuala Lumpuri panoraam. Foto: Daniel Berthold / Wikimedia Commons

Kuala Lumpuris asuvas Alofti keti hotellis on mitu külastajat pidanud vereplekkide tekitamise tõttu voodilinasid kinni maksma. 

Reisiuudistele keskenduv Loyaltylobby portaal avaldas hiljuti uudise ebameeldivast kogemusest Kuala Lumpuris asuvas Alofti hotellis. Nimelt juhtus portaali kaastöötaja kuulma pealt, kuidas vastuvõtus ühelt hotellikülastajalt tema voodilinalt avastatud vereplekkide eest trahvi nõuti.

Asja uurima hakates tuli ilmsiks, et ainuüksi Tripadvisoris oli kolm reisijat kurtnud, et selles hotellis oli neid samamoodi karistatud. Trahvi suurusega 180 MYRi (umbes 38 eurot) oli pidanud maksma kaks mais 2021 ja üks veebruaris 2022 Aloftis peatunut, kusjuures tegu oli vaid nendega, kes tundsid kohtlemise olevat piisavalt ebaõiglase, et selle üle Tripadvisori veebilehel kurta.

Vereplekid võivad linadele mõistagi tekkida väga erinevatel põhjustel, alustades sääse rünnakust või värskest kriimustusest kuni kuupuhastuseni, ning on üldjuhul linadelt ka täiesti eemaldatavad. Loyaltylobby ajakirjanik järeldab, et kõnealune Alofti hotell on voodilinade hoolika vaatlemise muutnud rutiiniks ning ka lisasissetulekuallikaks. Kui pole selge, et plekid on tekitatud tahtlikult või rikkunud ära madratsi, ei tohiks taolist trahvi kasutada, arvab reisiajakirjanik. 

Budgetyourtrip.com veebilehe andmeil maksab keskmine öömaja Kuala Lumpuris 131 MYRi ehk 28 eurot öö kohta.

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles