Bussifirma meelitab euroste Riia piletite lubadusega rohkem reisima

reis.postimees.ee
Copy
Eurolines LuxExpress buss.
Eurolines LuxExpress buss. Foto: Eurolines

Lux Express on alustanud nutika suvekampaaniaga: sõida seitsmesse sihtkohta, saa auhinnaks 1 eurot maksev pilet Läti pealinna.

Lux Expressi veebilehe järgi osalevad kampaanias vaid piletid, mis on ostetud kas luxexpress.eu veebilehelt või Lux Expressi mobiilirakenduses, ning kus on sisestatud sama nimi, telefoninumber ja e-posti aadress. 

Sihtkohtadena lähevad aga arvesse kõik Lux Expressi peatused (lisaks Eesti-sisestele ka rahvusvahelised), kuid iga linn loeb vaid korra, olgu seal peatusi üks või rohkem. Täispiletite kõrval osalevad Lux Expressi kodulehe järgi noorsoo ja seenioride soodustustega piletid, teiste allahindluste või kampaaniatega seotud piletid aga mitte.

Sooduskood, mis saadetakse reisijaile nädal pärast seitsmenda sihtkoha külastamist, lubab ühe euro eest Riiga sõita kuni 31. augustini. 

Kampaania tutvustus.
Kampaania tutvustus. Foto: Kuvatõmmis Lux Express kodulehelt

Lux Expressi Eesti sihtkohtade hulka kuuluvad näiteks Tallinn, Tartu, Võru, Haapsalu, Pärnu, Narva, Viljandi ja Kuressaare, rahvusvaheliselt aga näiteks Varssavi, Vilnius ja Peterburi. 

Kampaaniast väga huvitatud reisija võiks ilmselt sihtkohtasid kiiresti koguda oma pikemaid bussireise «tükeldades». Näiteks 23. juuni hommikul maksaks Kuressaare-Tallinna reis 16 eurot, täpselt sama bussiga sõit Kuressaare-Orissaare, Orissaare-Liiva, Liiva-Kuivastu ja Kuivastu-Tallinn liinil (ehk eraldi ostetud piletitega) aga 28 eurot. Iseasi muidugi, kas nii kulukaks mineval odava Riia pileti jahtimisel enam mingit mõtet on. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles