Kreeka rannabaaris 600-eurose arve saanud naine: ma peaaegu minestasin (4)

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Kokteilid. Pilt on illustreeriv.
Kokteilid. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kreekas Mykonose saarel puhanud USA turistidelt küsiti kahe Mojito ja krabi jalgade eest 600 eurot. Söögikohta külastanud ema ja tütre sõnul neid peteti.

Mykonose saarel puhanud Brenda Moultoni ja tema 19-aastane tütre Kaylea sõnul ei saanud nende tellitud toit mitte kuidagi võrduda 600 euroga.

Naise sõnul sai kõik alguse sellest, et söögikoha teenindaja pakkus neile istumiseks päevitustoole. Töötaja oli nimelt väitnud, et kui nad tellivad joogid, ei maksa toolide kasutamine neile midagi. 

Seejärel toodi turistide sõnul neile menüü, kus hindu polnud kirjas. Sellest hoolimata telliti kaks Mojitot ja ühed krabijalad. «Need nägid maitsvad välja ja ma teadsin, et tegemist pole odava söögiga,» ütles Moulton.

Kui ema ja tütar otsustasid kaks tundi hiljem lahkuda, ulatati neile 600-eurone arve, mida nähes olid nad veendunud, et tegemist on segadusega.

«Ma läksin sisse ja nägin meest laua taga istumas. Too ütles mulle, et ma istuks maha ning hakkas siis seletama,» rääkis Moulton, kes olevat enda sõnul peaaegu minestanud.

Moulton ütles kohalikule väljaandele Proto Thema, et nad keeldusid arve maksmisest. Seepeale olevat üks töötaja talle öelnud, et nad helistavad politseisse, kes ei lase neil USAsse naasta.

Väljaanne küsis kommentaari ka kõnealuselt restoranilt. «Kõik meie müüdavad kaubad on vastavalt seadusele kataloogis üksikasjalikult välja toodud. Kataloogid asuvad silmapaistvas kohas ja me anname need enne tellimuse võtmist ka oma külastajatele. Kõikide meie toodete jaoks on olemas juriidilised dokumendid,» vastas söögikoha esindaja.

Moulton on ajalehe andmetel otsinud õigusnõu ja esitanud kaebuse Mykonose politseile.

Restoranil, mis kannab nime DK Oyster, on Tripadvisoris 2,5 tärni. Hindadega seotud kaebusi on esitanud ka teised külastajad, kirjutab Express. 

«Me naisega arvasime, et tegemist on tüüpilise rannabaariga, mis pakub kahe joogi ostmisel tasuta lamamistoole. Õnneks saime enne seda jutule ühe mesinädalatel viibinud paariga, kellelt nõuti ühe joogi eest 85 naela!» seisis ühes arvustuses. 

«Neil on oma nipp, meelitamaks teid tellima, ilma et vaataksite menüüst hindu,» kirjutas järgmine.

«Kui üüratu arve saabub ja ärritud, siis öeldakse, et see on kõrgetasemeline restoran ja seda arvestades tegelikult isegi odav. Kui te ikka kaebate, siis nad ütlevad,et kutsuvad teile politsei,» jagas veel kolmaski oma kogemust.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles