Uus ja ülilihtne viis Star Alliance´i kuldstaatuse saamiseks

reis.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis Thai Airwaysi veebilehelt

Tai suurim lennukompanii pakub läbi oma püsikliendiprogrammi Royal Orchid Plus Star Alliance´i kuldstaatust kaheks aastaks ilma ühtegi lendu nõudmata.

Kuldstaatuse andmise tingimus on, et enne 31. juulit 2022 investeerib huviline 350 000 bahti (see on umbes 9570 eurot) Thai Airwaysi vautšerisse, mida saab kuni 2023. aasta lõpuni kasutada kõigil Thai Airwaysi ja Thai Smile lendudel. Kampaania tingimustes väidetakse, et voucher'it võib kasutada isegi teistele inimestele piletite soetamisel. Küll ei saa seda aga enam vahetada tagasi sularahaks.

Star Alliance kuldstaatus  võimaldab muude hüvede (näiteks lisapagas) kõrval siseneda sisuliselt kõigisse Star Alliance äriklassi ootesaalidesse maailmas sõltumata Star Alliance lennukompaniidega lendamise reisiklassist. Ka Tallinna lennujaamas pääsevad Star Alliance kuldkaardi omanikud äriklassi ootesaali Star Alliance'i firmadega lennates (erandiks on SAS, kes paljude partnerlounge'ide puhul selle teenuse eest maksta ei taha). 

Kampaania tingimustega võib täpsemalt tutvuda Thai Airwaysi veebilehel.

Reisiuudiste keskkond Loyaltylobby hindab pakkumist väärtuslikuks, kuid hoiatab samas, et täiesti kindel ei saa Thai Airwaysi puhul milleski olla. Thai Airwaysil on ka tõsiseid probleeme likviidsusega, mis on ilmselt ka põhjuseks, miks taolise pakkumisega lagedale tuldi. Thai Airways teenis mullu kahjumit 141 miljardit bahti ja on ka raskustes reisijaile koroonapandeemia tõttu ärajäänud lendude eest raha tagastamisega. Kuid sagedastele Tais käijatele ning lihtsalt optimistidele, kes Thai Airwaysi tulevikku usuvad, on pakkumine kahtlemata huvitav. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kampaania tingimused.
Kampaania tingimused. Foto: Kuvatõmmis Thai Airwaysi veebilehelt
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles