Turkish Airlinesi erihinnad Dubaisse, Hongkongi, Singapuri, Tokyosse ja mujale

reis.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis Skyscanneri kodulehelt.

Türgi lennukompanii on toonud turule hulga ahvatlevaid lennuhindasid Baltikumist Aasia sihtpunktidesse eelolevaks sügiseks.

Edasi-tagasi lennuhinnad Tallinnast näiteks Dubaisse algavad oktoobrist märtsini 255 eurost, Singapuri ajavahemikus 335 eurost, Kuala Lumpurisse 375 eurost, Hongkongi 334 eurost, Tokyosse 286 eurost.

Lennata saab ka Aafrikasse, näiteks edasi-tagasi lennud Kilimanjarosse on saadaval 277 eurost, Nairobisse 296 eurost, Accrasse 392 eurost.

Erinevalt paljudest konkurentidest sisaldavad Turkish Airlinesi hinnad toitlustuse kõrval ka pagasivedu, kuid tuleb pidada silmas, et võimalus siseneda turistina Hongkongi (ja isegi Jaapanisse, mis on küll andnud mõista, et lihtsustab riiki sisenemist juunikuust) ei pruugi olla isegi sügisel täiesti kindel.

Kampaaniahinnaga piletid broneeritakse U klassi (miile saab nende lendude eest sisuliselt ainult Turkish Airlinesi enda Miles&Smiles programmis ja sealgi vaid 25%), kuid stopover'id Türgis on lubatud, pilet peab olema väljastatud hiljemalt 26. maiks ning algus- ja lõppsihtpunkti võib kombineerida ka double open-jaw'd moodustades. Lisatasu eest on lubatud ka pileti muutmine.

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Lubatud on lennata ka näiteks Tallinnast Kuala Lumpurisse ja naasta Singapurist Riiga.
Lubatud on lennata ka näiteks Tallinnast Kuala Lumpurisse ja naasta Singapurist Riiga. Foto: Kuvatõmmis Google kodulehelt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles