IHG uuendas jõuliselt oma püsikliendiprogrammi

reis.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis IHG kodulehelt

Majutusala hiiglane IHG Hotels & Resorts on värskendanud oma lojaalsusprogrammi, mille nimeks saab IHG One Rewards. Programm lõpetab sisulise uuenemise juunikuuks.

Kui siiani oli IHG Hotels & Resorts lojaalsusprogrammi IHG Rewards peamiseks tugevuseks tasuta majutusööde teenimise suhteline lihtsus, kuid kõrgematele tasemetele jõudnud klientidel oma staatusest tulenevaid märkimisväärseid muid soodustusi oodata ei maksnud, siis uuenenud programm tundub selles küsimuses konkurentsivõimlisem. Näiteks on edaspidi  lojaalsusprogrammis osalemise üheks soodustuseks hiline check-out, mida võimalusel lubatakse pakkuda nii staatust mitteomavatele Club taseme liikmetele kui ka  neile, kes liikunud edasi kõrgemate tasemete poole (hõbetase eeldab aastas kümmet osalevates hotellides veedetud ööd, kuldtase 20 ööd, plaatinakaardi saab 40 öö järel ja kõrgeim ehk teemantlevel eeldab, et osalevais hotellides on aastas majututud 70 ööd). 

Foto: Kuvatõmmis IHG kodulehelt

Plaatina- ja teemantkliendid saavad uuendusena allahindlusi preemiaöödeks vajalikest punktimääradest ning võimalusel on hotellid nüüd utsitatud kahe kõrgeima taseme kliente ka oma sviitidesse majutuma. Plaatinakliendid saavad hotelli saabudes valida punktide või väikse snäki ja joogi vahel, teemantklientide valikus on ka tasuta hommikusöök. Samas on welcome amenity kaotatud kuldklientidele.

Foto: Kuvatõmmis IHG kodulehelt

Uuendusena hakatakse pakkuma ka eriboonust iga kümne kvalifitseeruva öö järel alates kahekümnendast aasta jooksul osalevates hotellides veedetud ööst. Need  lojaalseks olemist magusamaks muutva pidavad kingitused varieeruvad astmeti kuni sajanda kvalifitseeruva ööni. 

Foto: Kuvatõmmis IHG kodulehelt

IHG Hotels & Resorts opereeris 2019. aasta märtsis 5656 hotelli sajakonnas riigis, pakkudes reisijaile välja üle 840 000  toa. Märkimisväärseimateks kaubamärkideks, mis IHG portfooliosse kuuluvad, on InterContinental, Regent ja Kimpton.  Eestile lähimad IHG hotellid asuvad Helsingis, kus IHG on esindatud Indigo, Crowne Plaza ja Holiday Inn kaubamärki kasutavate majutusasutustega. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles