PENTSIK SEGREGATSIOON Tallinna tipphotellis on teatud liftide kasutamine lubatud vaid kreeklastele

reis.postimees.ee
Copy
Hotellis L´Embitu on eraldi liftid kreeklastele ja teistele.
Hotellis L´Embitu on eraldi liftid kreeklastele ja teistele. Foto: Erakogu

Eesti välisministeeriumi läheduses paiknevas neljatärnihotellis L´Embitu on tavakülastajatel lubatud kasutada vaid ühte lifti kolmest, sest ülejäänud kaks on mõeldud Kreeka jalgpallitiimile. 

Lembitu tänaval asuv superior-hotell L´Embitu rõõmustab külastaja silma paljude detailidega: espressomasinad tubades, Rituals´i dušigeelid ja šampoonid, lõhekala ja sulatatud maasikad hommikusöögilauas. Kuid üks asi võib ka jahmatada ja tekitada küsimusi.

«NO ENTRY, GREEK TEAM ONLY!» käratab kuri silt, mis on kõnealuses hotellis kleebitud liftide juurde: kaks silti hotelli kõigil kuuel korrusel, millega keelatakse hotelli tavakundedel sisuliselt sõita kahe liftiga kolmest. Eestikeelses tõlkes tähendavad ingliskeelsed sedelid, et lifti sisenemine on keelatud,  lubatud on see vaid Kreeka tiimile. Lisatud on ka logo kirjaga Hellenic Football Federation, millest võib oletada, et privaatliftide kasutamise privileegi on endale välja rääkinud Kreeka jalgpallifunktsionärid. 

Postimehe reisiveeb püüdis hotelli L´Embitu juhtkonnalt uurida ebatavalise asjakorralduse tagamaid. Pärisime, kas hotelli meelest ei pane see ülejäänud kliente halba olukorda, sest neid koheldakse teisejärgulistena ning küllap on kõigil ülejäänud hotellikülastajatel ka raskusi oma sõite vaid ühe tõstukiga teostada. Hotelli tegevdirektor Toomas Teeväli sõnas, et hetkel on olukord keeruline ja ei leidnud kommentaaride jagamiseks võimalust. .

Keelusildid.
Keelusildid. Foto: Erakogu

Täna kell 19 võitleb Eesti naiste jalgpallikoondis A. Le Coq Arenal MM-valikmängus Kreeka jalgpallurite vastu.

Kreeka koroonameetmed on olnud läbi pandeemia ühed Euroopa rangemaist, muuhulgas on olnud perioode, mil inimesed on tohtinud oma kodudest lahkuda vaid eriloal ning keelatud on olnud isegi muusika mängimine. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles