SEGASEVÕITU PAKKUMINE ⟩ IHG pakub vanavanematele teist tuba tasuta

reis.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis IHG kodulehelt

Mitmeid hotellikette ühendav InterContinental Hotels Group on toonud Suurbritannias ja mõningates teistes Lääne-Euroopa riikides turule kampaaniapakkumise, mis keelitab «vanavanemaid» reisile tasuta kaasa võtma.

Kampaania sisuks on, et broneerides majutuse täpselt kaheks ööks, alandatakse odavaima toa hind hotelli registreerudes nullile. Kuigi pakkumise nimeks on «Grandparents stay free», on kampaania tingimuste kohaselt lubatud reisida ka teiste perekonnaliikmetega ning pole ka täpsustatud, et sugulussidemeid kuidagi eriliselt tõestama peaks.

Kampaania kehtib üksikuis hotellides Inglismaal, Walesis, Šotimaal, Iirimaal, Saksamaal ja Prantsusmaal (loetelu osalevatest hotellidest leiab siit), tuleb broneerida hiljemalt 7 päeva ette (ja enne 20. aprilli) ning lubab majutuda kuni 15. juulini.

Foto: Teise toa hind lubatakse alandada nullini hotelli registreerudes. Kuvatõmmis IHG kodulehelt

Suureks küsimärgiks on aga kampaaniapakkumise jaoks avatud ruumide leidmine: Postimehe reisiveebil õnnestus see alles neljandas hotellis. Arvestada tuleb sedagi, et kord broneerituna ei ole kampaaniamajutus tühistatav. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles