Aprillis saab Türgi kuurortidesse Tallinnast peaaegu iga päev

reis.postimees.ee
Copy
Antalya on tuntud oma liivarandade poolest, kuid Tauruse mäeaheliku lumised tipud lisavad rannapuhkusele samas dramaatilist silmailu.
Antalya on tuntud oma liivarandade poolest, kuid Tauruse mäeaheliku lumised tipud lisavad rannapuhkusele samas dramaatilist silmailu. Foto: Esginmurat / Wikimedia Commons
  • Tihe konkurents: mõnel päeval on Antalya ja Tallinna vahel kokku kaheksa lendu

Laupäeva varahommikul saaks SunExpressiga Tallinnast Antalyasse vaid 80 euro eest.

Aprillist on võimalik taas lennata SunExpressiga Tallinnast otse Türgi ühte kõige armastatumasse kuurortlinna, Vahemere rannikul asuvasse Antalyasse.

Lennud on sõiduplaanis esialgu kahel korral nädalas, teisipäeviti ja laupäeviti, juunist aga ka kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Septembris ja oktoobris tahab lennufirma praeguse teadmise kohaselt lennata Tallinna ja Antalya vahel iga päev.

Lennuajad ei vasta alati üldlevinud eelistustele: mõnegi pakkumise puhul peab lennujaama minema magusaimal uneajal.
Lennuajad ei vasta alati üldlevinud eelistustele: mõnegi pakkumise puhul peab lennujaama minema magusaimal uneajal. Foto: Kuvatõmmis SunExpressi kodulehelt

16. aprillist lisanduvad laupäeviti lennud ka Türgi odavlennufirma Pegasusega: tõsi, vähemasti hooaja alguses hinnad eriti odavad ei paista, kuid parima hinna otsijaid võib rõõmustada augustikuu, mil Pegasuse piletid on saadaval hinnaga alates 42 eurost ühe suuna kohta.

Turkish Airlinesi ja Lufthansa ühisettevõttena asutatud SunExpressi SunEco piletitüüp sisaldavad Antalya suunal 20 kilo äraantavat pagasit, Pegasuse puhul võib odavaim hind lubada reisimist vaid käsipagasiga.

Konkurents Antalya suunal tõotab juba aprillis muutuda aga väga tihedaks, sest lisaks kahele regulaarlende pakkuvale ettevõttele veavad peagi reisijaid Tallinna ja Antalya vahel ka mitmetele reisikorraldajate tellimusel töötavad lennufirmad: Turkish Airlines, Corendon Airlines ja Smartlynx Airlines. Mõnel päeval (näiteks 23. aprillil) on Tallinnast Antalyasse suisa neli väljumist kummaski suunas.

Lennud Antalyasse on hetkeseisuga sõiduplaanis kõigil punastel päevadel.
Lennud Antalyasse on hetkeseisuga sõiduplaanis kõigil punastel päevadel. Foto: Kuvatõmmis Tallinna lennujaama kodulehelt

Lisaks Antalyale hakkab 15. aprillist Tallinna ja Gazipaza-Alanya vahet lendama Türgi tellimuslennufirma Freebird Airlines ning 22. aprillist ka Smartlynx Airlines. Maist lisanduvad tšarterlennud ka Dalamani ja septembrist Bodrumi.

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles