Singapuri minnes pole piiril enam testida vaja

reis.postimees.ee
Copy
Singapuri nuudlid on Singapuri üheks tuntuimaks kulinaariamagnetiks
Singapuri nuudlid on Singapuri üheks tuntuimaks kulinaariamagnetiks Foto: Elsie Hui / Wikimedia Commons

Reisimist lihtsamaks tegev protokoll jõustub 1. aprillist. 

Täielikult vaktsineeritud reisijad (sealhulgas üks doos Jansseni vaktsiini või kaks doosi Eestis kasutatud vaktsiine manustatuna vähemasti 17 päevase vahega Pfizeri puhul ja 24 päeva Moderna või Astrazeneca korral) ei pea Singapuri reisides 1. aprillist enam tegema muud, kui sooritama Singapuri viiva lennu väljumise eelse 48 tunni jooksul negatiivse PCR-testi või antigeenitesti ning omama vähemasti 30 000 SGD suuruse (20 106 eurot) kattega koroonakindlustust.

Foto: Kuvatõmmis Singapore Safetravel kodulehelt

Üle maapiiri (ehk Malaisiast) saabujad teadaolevalt reisieelset testi tegema ei pea. Singapuri ametnikud manitsevad mitte reisima neid, kellel on reisieelse seitsme päeva sees esinenud palavikku, köha, ninavesisust, kurguvalu või maitsemeele kadu ning teavitavad, et sümptomaatilisi reisijaid võidakse siiski testida ka piiril, mis läheb reisijale maksma kuni 138 Singapuri dollarit.

Täpsemad reeglid leiab Safetravel veebiaadressilt. CNBC teateil kaovad Singapuris 29. märtsist ka mitmed senised koroonapiirangud, sealhulgas nõue kanda maski tänaval. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles