Sokos Hotels avab Helsingi lähistel kolm uut või uuendatud hotelli

reis.postimees.ee
Copy
Legendaarne hotell Torni oli kuni 1987. aastani ka kogu Helsingi kõige kõrgem maja.
Legendaarne hotell Torni oli kuni 1987. aastani ka kogu Helsingi kõige kõrgem maja. Foto: Sokos Hotels
  • Ühes on hommikusöök «vabatahtlik» ja kliente eriti näha ei taheta

12. aprillil avab pärast renoveerimisi taas uksed Helsingi üks omapärasema arhitektuuriga hotelle Torni, mida hinnatakse Sokos Hotels keti üheks kõige kõrgematasemelisemaks.

Muu hulgas saavad Solo Sokos Hotel Torni kliendid nüüd maitsta näiteks austreid hotelli restorani raw bar´is või tervitada päiksetõusu hommikusöögi ajal hotelli kahekorruselises Ateljeebaaris.

1930. aastal tegutsema hakanud Solo Sokos Hotel Helsinki on läbinud noorenduskuuri ning muuhulgas on 10. mail uksed taas lahti tegevas hotellis mindud üle kontseptsioonile,  kus ühe leti taga võib nii hotelli sisse registreeruda kui ka õlut tellida. 

Espoos (täpsemalt Keilaniemi piirkonnas) avaneb 20. aprillil aga sootuks uus hotell Heymo, mis arendatud välja Sokos Hotels keti jaoks uudse «paindliku» kontseptsiooniga, mis peaks tähendama, et reisija maksab vaid asjade eest, mida ta vajab.

Töölauad Heymo 1 hotelli numbritubades on miniatuursed. Voodite üle väidab hotellikett end aga uhkust tundvat.
Töölauad Heymo 1 hotelli numbritubades on miniatuursed. Voodite üle väidab hotellikett end aga uhkust tundvat. Foto: Sokos Hotels

Uut produkti tutvustav video ja temaatiline sektsioon Sokos Hotels kodulehel   annavad teada, et wifi on hotellis kõikjal tasuta, hommikusöök aga «vabatahtlik» (mida iganes see tähendama peaks) ning tegelikult soovitakse, et kliendid veedaks hotellis võimalikult vähe aega. 

Heymo brändi eestikeelne tutvustus.
Heymo brändi eestikeelne tutvustus. Foto: Kuvatõmmis Sokose kodulehelt

Rõhku lubatakse Heymo 1 hotellis panna siiski kvaliteetsele voodile, lemmikloomade kaasavõtmine on lubatud ning enamus interaktsioone on muudetud virtuaalseteks, muuhulgas peab sisse- ja välja registreeruma automaadi abil. Küll öeldakse salapäraselt, et klientidele jagab nõuandeid «Fikser»: pole selge, ka tema näol on tegemist robotiga. Jõusaali kasutamise asemel soovitatakse klientidel pulss üles saada treeningtreppidel. 

Hotellimaastik on uuenenud ka Tamperes, kus 16. märtsil avas uksed renoveeritud Original Sokos Hotel Ilves, kus on läikima poleeritud ajaloolised messingist sambad ning vuntsitud esialgse uhkuseni hotelli baliiruum.

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles