PROOVIME JÄRELE Kuidas maitseb vahuvein, mida on joonud pea kõik tähtsad ninad Eestis?

Annaliis Laidre
, Toimetaja
Copy
Ajakirjanik Annaliis Laidre maitseb Jaanihanso Siidrivabriku toodangut.
Ajakirjanik Annaliis Laidre maitseb Jaanihanso Siidrivabriku toodangut. Foto: Kristina Herodes

Inimene, kes on proovinud vaid neid kõige odavamaid kommertssiidreid, mida leiab absoluutselt igast Eestis asuvast toidupoest, ei pea siidrit arusaadavalt just eriti pidulikuks keelekastmeks. Tegelikult võib aga siider olla väga kvaliteetne jook, mille valmistamine nõuab palju aega ja vaeva.

Looduslähedus, kõrge kvaliteet ja traditsioonid – just nende märksõnadega kirjeldab Pärnumaal asuv Jaanihanso Siidrivabrik oma tootmist. Seda, et tegemist pole tühipaljaste sõnadega, kinnitavad ka välismaistelt võistlustelt koju toodud medalid.

Sortimendis on nii kuivasid, poolkuivasid kui ka poolmagusaid siidreid. Valmistatakse pudelis kääritatud ja traditsioonilisel šampanjameetodil pudelis kääritatud siidrit. Mida üks või teine viis endast kujutab? Broneeri siidrivabriku külastus koos ekskursiooni ja degusteerimisega ning saa teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles