Suur Euroopa laevaoperaator peatas kõik väljumised

reis.postimees.ee
Copy
P&O Ferries laevastikku kuulub 17 alust. Pildil  P&O Pride of Canterbury Calais´i sadamasse sisenemisel.
P&O Ferries laevastikku kuulub 17 alust. Pildil P&O Pride of Canterbury Calais´i sadamasse sisenemisel. Foto: Fabian318 / Wikimedia Commons

Briti laevakompanii P&O Ferries teatas üllatuslikult, et nende laevad lähipäevadel ei välju.

Reisijaile on Twitteris jagatud nõuannet täna sadamasse mitte tulla, veidi hiljem säutsuti, et reisjad siiski sadamasse saabuks ja suunduks konkureeriva DFDS lettide äärde, mille teenustele P&O on kunded ümber broneerinud. BBC andmeil on ametiühingud andnud P&O Ferries meremeestele nõu laevadelt igaks juhuks mitte lahkuda.

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Neljapäeva õhtuks on lubatud olulist teadaannet kompanii poolt, kuid väidetavalt pole siiski tegemist pankrotiteatega. Pandeemiaeelsel ajal enam aastas enam kui 10 miljonit reisijat vedanud P&O on oluline ka Suurbritannia kaubavahetuse seisukohast, vedades BBC andmeil sisse umbes 15% saareriigis cargost. Laevakompanii on juba vajanud Suurbritannia valitsuselt abi 150 miljoni naelsterlingi ulatuses.

Reisid jäävad mõnda aega ära, kuid halba uudist serveeritakse kui ärimudeli modifitseerimist.
Reisid jäävad mõnda aega ära, kuid halba uudist serveeritakse kui ärimudeli modifitseerimist. Foto: Kuvatõmmis P&O Ferries kodulehelt.
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles