Heathrow lennujaam kaotas maskinõude

reis.postimees.ee
Copy
näomask lombis
näomask lombis Foto: Elmo Riig
  • Maski ei ole enam kohustuslik kanda ka Pariisi lennuväljadel

Alates homsest ei ole Heathrow lennujaamas enam vaja maski kanda. Üks Briti lennukompanii on juba kaotanud maskinõude ka oma lennukites.

Veebileht Breaking Travel News kinnitab, et 16. märtsist ei ole ühes maailma suurimas lennujaamas enam vaja maski kanda. Seda soovitatakse küll teha, eriti olukorras, kus koos on palju inimesi, kuid nõue on kaotatud. Heathrow lennujaama tegevjuht Emma Gilthorpe ütles, et nüüd saab reisijaid tervitada taas naeratusega.

Maskikohustus on 14. märtsist kadunud ka Pariisi Charles de Gaulle ja Orly lennujaamas, kuid Paris Aeroport vahendab, et seda tuleb teha jätkuvalt lennukis.

Foto: Kuvatõmmis Paris Aeroport veebilehelt

Suurbritannias on maskikohustuse kaotamise teed minemas aga ka lennufirmad. Virgin Atlanticu tegevjuht Corneel Koster märkis, et lennukompanii kavatseb maskinõude kaotada liinide kaupa, alustades Kariibidele viivatest reisidest.

USA liinidel jääb maskinõue püsima vähemasti 18. aprillini. Väiksem, peamiselt odavatele puhkusereisidele spetsialiseerunud Jet2 teatab oma veebilehel aga juba nüüd, et maske ei pea kandma Inglismaa ja Põhja-Iirimaa lendudel, kuid see nõue on jätkuvalt Šotimaa lendudel ja lennujaamades. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Maskid ei ole osadel Jet2 lendudel enam kohustuslikud.
Maskid ei ole osadel Jet2 lendudel enam kohustuslikud. Foto: Kuvatõmmis Jet2 kodulehelt.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles