Dubai lihtsustas turistidele reisimist

reis.postimees.ee
Copy
Reeglid Dubaisse reisimiseks.
Reeglid Dubaisse reisimiseks. Foto: Kuvatõmmis Emiratesi kodulehelt

​Alates 26. veebruarist on Dubaisse sisenemiseks vajalik omada QR-koodiga varustatud vaktsineerimistunnistust, teha 48 reisieelse tunni sees negatiivne koroonatest (mille kohta väljastatud tõend peab samuti olema varustatud QR koodiga) või esitada (taaskord QR koodiga varustatud) tõend, et reisija on COVID-19 haigusest tervenenud reisieelse kuu sees.

Kui ametivõimud nõuavad, tuleb test teha ka saabudes. Transiitreisijaile (kes Dubaisse ei sisene) Emiratesi veebilehe kinnitusel mingeid lisatingimusi peale lõppsihtkoha poolt rakendatute ei lisandu.

Analoogne poliitika kehtib Etihadi andmeil ka Abu Dhabisse sisenemisel, kuid seal on saabumisjärgse (tasuta) testi nõue sõnastatud kindlakäelisemalt: seda tuleb teha saabudes pagasi kättesaamise järel. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Ka vaktsineerimata reisijad on Abu Dhabisse oodatud, kuid neil tuleb teha test 48 tunni sees enne reisi ja täita muid tingimusi.
Ka vaktsineerimata reisijad on Abu Dhabisse oodatud, kuid neil tuleb teha test 48 tunni sees enne reisi ja täita muid tingimusi. Foto: Kuvatõmmis Etihadi kodulehet
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles