Tallink avab reedel Stockholmi liini: laev pea välja müüdud

reis.postimees.ee
Copy
Baltic Queen
Baltic Queen Foto: Tallink
  • Esineb Terminaator, kruiisi hind aknaga kajutis algab 169 eurost

18. veebruaril kell 18 läheb Baltic Queen Tallinnast pärast pikka pausi taas Rootsi poole teele.

Laevafirma Tallink pressiteate kohaselt käivitub 18. veebruarist taas Tallinna ja Stockholmi vaheline laevaliin. Naantalis korralises hoolduses käinud Baltic Queen jääb liini teenindama ülepäeviti, alates 14. aprillist peaks üle Läänemere sõitma hakkama ka Victoria I.

Avareisil hoolitsevad meelelahutuse eest Uliana Olhyna duo, Hüljes Harri, Priit Pihlap, Terminaator koos Jaagup Kreemiga ja teised. Programmi võib kiigata siit

Piletite hinnad vähemasti avareisile tunduvad märksa kallimad kui pandeemiaeelsel ajal, näiteks kruiis aknata B-klassi kajutis kuni neljale maksab 18. veebruari väljumisele 169, aknaga A-klassi kajutis aga 209 eurot. Kruiis kaheses de luxe kajutis (sisaldades erihommikusööke restoranis Grill House, tervitusšokolaadi, jooke minibaaris ning Wifi Premiumi internetiühendust) maksab 500 eurot.

«Hetkel on homsel väljumisel veidi üle 2000 reisija, seega ega palju enam saadaval polegi. Hinna kujundab nõudlus ja vabade kajutite olemasolu konkreetses kategoorias,» kommenteeris Tallinki pressiesindaja Katri Link ja lausus, et ajalooliselt on piletid vahel olnud veelgi kallimad.

Rootsisse sõitmine ei ole Eestist tulijate jaoks enam seotud piirangutega, paraku kehtivad Eestisse tagasi saabudes isolatsioonireeglid neile reisijaile, kes ei ole hiljuti vaktsineerinud või koroonahaigust põdenud, mille kohta võib rohkem lugeda lehelt kriis.ee.

Rootsi sisenemine ei ole enam seotud piirangutega.
Rootsi sisenemine ei ole enam seotud piirangutega. Foto: Kuvatõmmis Eesti välisministeeriumi kodulehelt

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles