Põdesid äsja koroonaviirust? See Kariibi mere saar ootab külla!

reis.postimees.ee
Copy
Aruba on tasase pinnamoega, levinud on katoliku usk.
Aruba on tasase pinnamoega, levinud on katoliku usk. Foto: Seagullbayaruba, Carlos Naranjo / Wikimedia Commons

Arubale sisenemine on võimalik testi või tõhustatud vaktsiinitunnistuse alusel, koroona värskelt läbipõdenud saavad üles laadida ka oma positiivse PCR-testi.

Madalmaade kuningriigi autonoomseks olev Aruba saareke on uuendanud oma piiripoliitikat ja lubab turiste nüüd maale nii negatiivse PCR-testi kui ka antigeenitesti alusel. Vaktsineeritud saavad ilma testita riiki siis, kui tehtud on ka tõhustusdoos. Äsja koroonaviirust põdenuil on aga võimalik üles laadida värske positiivne test. Värske tähendab testi, mis on vähem kui 12 nädalat ja rohkem kui 10 päeva vana. 

Elu Arubal on mõnevõrra vabam kui varem: tantsimine ja alkohol on taas lubatud, maske peab kandma lennujaamas ja siseruumides, restoranides on lubatud vaid lauateenindus ning kasiinod peavad uksed sulgema hiljemalt kell 2 öösel. 

Aruba peamiste vaatamisväärsuste hulka kuuluvad koloniaalstiilis arhitektuuriga Oranjestad, peaaegu viiendikku kogu saarest enda alla võttev Arikoki rahvuspark, põnevaid snorgeldamisvõimalusi pakkuvad rannad ja liblikafarm. Lisainfot võib saada Aruba turismiameti kodulehelt, rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Reisijad peavad oma paberid ja tõendid üles laadima enne Arubale jõudmist. See kehtib ka äsja koroonaviirust põdenuile.
Reisijad peavad oma paberid ja tõendid üles laadima enne Arubale jõudmist. See kehtib ka äsja koroonaviirust põdenuile. Foto: Kuvatõmmis Aruba.com kodulehelt.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles