Reisibüroo: turismimessil on suurim huvi soodushinnaga päikesereiside järele

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismimess Tourest 2012
Turismimess Tourest 2012 Foto: Liis Treimann

Turimismessi Tourest 2012 külastajate suurim huvi on soodushinnaga soojamaareiside vastu, kuid väga hästi müüvad sel aastal ka spetsiaalse messihinnaga lennupiletid, näitab Eesti suurima reisibüroo Estraveli reedese messipäeva statistika.

Turimismessi Tourest 2012 külastajate suurim huvi on soodushinnaga
soojamaareiside vastu
csoojamaareiside vastu, kuid väga hästi müüvad sel aastal ka spetsiaalse
messihinnaga lennupiletid, näitab Eesti suurima reisibüroo Estraveli reedese
messipäeva statistika.

Võrreldes eelmise aastaga on messi esimese päeva jooksul ligi kolmandiku võrra enam müüdud soodushinnaga lennupileteid, millest peamise müügikasvu on teinud Estonian Airi piletid ning ligi kümmekond protsenti on tõusnud päikesereiside müük. Siseturule suunatud toodetest müüvad kõige paremini spaapaketid Georg Ots Spaasse.

Lisaks kohapealsele turismimessile on tänavu hüppeliselt suurenenud ka klientide huvi messipakkumiste vastu internetis. «Näiteks Estraveli kodulehekülg tegi eile kõigi aegade külastatavuse rekordi, mis on tingitud klientide huvist turimismessi vastu. Kokku käis meie virtuaalses messiboksis ligi poolsada tuhat inimest,» rääkis Estraveli turundusdirektor Mari-Liis Rüütsalu.

Tänavune turismimess Tourest 2012 kestab Eesti näituste messikeskuses kuni pühapäevani.

 
Lisaks kohapealsele turismimessile on tänavu hüppeliselt suurenenud ka klientide huvi messipakkumiste vastu internetis. "Näiteks Estraveli kodulehekülg tegi eile kõigi aegade külastatavuse rekordi, mis on tingitud klientide huvist turimismessi vastu. Kokku käis meie nö virtuaalses messiboksis ligi poolsada tuhat inimest," rääkis Estraveli turundusdirektor Mari-Liis Rüütsalu.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles