RESRORDIKETI AMBITSIOONID ⟩ Kas Ühendemiraatidesse kerkib esimene mängupõrgu?

Reisile.ee
Copy
Arenev Ras Al Khaimah linnulennult
Arenev Ras Al Khaimah linnulennult Foto: Kuvatõmmis videost (Wynn Resorts / PRNewswire)

Kasiinooperaator Wynn Resorts on teatanud plaanist avada Araabia Ühendemiraatides 2026. aastal enam kui 1000 hotellitoaga luksushotell, kus oleks muude meelelahutuste kõrval ka mänguala.

Araabia Ühendemiraatides on hasartmängude korraldamine praegu seadusega keelatud. CNNi andmeil toob mängupõrgu opereerimine kaasa kuni kümme aastat pika vanglakaristuse ning maksimaalselt 100 000 dirhami suuruse trahvi. On ebaselge, kas mitmemiljardilise arenduse raames loodetakse seadust muuta. Konkureeriv kasiinooperaator Caesars Entertainment sisenes 2018. aastal Dubai turule kasiinovaba hotelliga. 

Ras al Khaimahis on Booking.com andmeil praegu kaheksa viie tärniga hotelli, teiste hulgas Hilton, Rotana, Waldorf Astoria ja Ritz Carlton.
Ras al Khaimahis on Booking.com andmeil praegu kaheksa viie tärniga hotelli, teiste hulgas Hilton, Rotana, Waldorf Astoria ja Ritz Carlton. Foto: Kuvatõmmis videost (Wynn Resorts / PRNewswire)

Ras Al Khaimah asub 45 sõiduminuti kaugusel Dubai lennuväljast ning on samanimelise emiraadi pealinn. Peamisteks atraktsioonideks on siiani Hajari mäed, liikuvad liivadüünid ja umbes 70 kilomeetrit randasid. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Inglased Ras al Khaimahis 1819. aastal.
Inglased Ras al Khaimahis 1819. aastal. Foto: Wikimedia Commons
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles