TEISTSUGUSED TOOLID ⟩ Lufthansa ja Swiss uuendavad oma Premium Economy kabiini

Reisile.ee
Copy
Lufthansa uues Premium Economy klassis saavad istmed asetsema kestakestes, mis takistavad tagapool istujale langetatud seljatoega sülle vajumist.
Lufthansa uues Premium Economy klassis saavad istmed asetsema kestakestes, mis takistavad tagapool istujale langetatud seljatoega sülle vajumist. Foto: Kuvatõmmis Zim Aircraft Seating lehelt

Premium Economy on reisiklass tavalise turistiklassi ja äriklassi vahel. Swiss ja Lufthansa pakuvad taolise pileti ostnuile peagi võimalust lennata suuremat privaatsust võimaldavates toolides.

Saksa kompanii Zim Aircraft Seating asub uuendama Lufthansa ja Swissi pikamaalennukite Premium Economy klassi kabiine.

Uue põlvkonna ZIMprivacy tool erineb seni kasutuselolnutest eeskätt seetõttu, et istme seljatuge pole võimalik langetada taha (manööver, mis tavaliselt ei meeldi rida tagapool istujaile), vaid kogu tool nõtkub mugavamat lösutamisasendit sisse võtta soovides pigem ettepoole. Tooli varustusse kuulub ka eriti suur meelelahutusekraan, kokteiliklaasi lauake ning lugemislamp.

Veebiväljaande Simpleflying kinnitusel on esimesed ZIMprivacy istmed paigaldatud märtsikuus Swissi Boeing 777 ja Airbus 340 lennukitesse. Veebiväljaanne Loyaltylobby täpsustab, et Lufthansal saavad esimesena uued istmed Boeing 747-800 lennukid, seejärel aga Boeing 787 Dreamliner ja Airbus 350 lainerid.

Lufthansa praegu pakutav Premium Economy klass Airbus 340 lennukis. 
Lufthansa praegu pakutav Premium Economy klass Airbus 340 lennukis. Foto: Lufthansa

Lufthansa uued toolid on tumesinised, Swissil aga kreemikasbeeži karva. Swissi lennukitesse lisatakse ka teistmoodi turvavööd, mis käivad reisijatel üle õla.

Lufthansa kodulehe kinnitusel naudivad Premium Economy klassi kliendid taolisi väikseid luksusi nagu alkoholivaba tervitusjook, tasuta pudel vett ning toit, mida pakutakse portselannõudest. 

Kas Premium Economy on ka oma hinda väärt, peab otsustama iga reisija ise. Näiteks Tallinnast Bangkokki maksab kõige odavam praegu teoreetiliselt saadav Lufthansa ühe suuna pilet turistiklassis 243 eurot, Premium Economy klassis 1185 eurot ning äriklassis 1595 eurot, millele lisanduksid erinevad maksud. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Lufthansa Premium Economy ja tavalise turistiklassi hinnavahe näiteks Brasiiliasse lennates võib mõnel päeval olla üle 500 euro suuna kohta.
Lufthansa Premium Economy ja tavalise turistiklassi hinnavahe näiteks Brasiiliasse lennates võib mõnel päeval olla üle 500 euro suuna kohta. Foto: Kuvatõmmis Lufthansa lehelt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles