KARANTIIN KEMPSUS Icelandairi koroonapositiivne reisija isoleerus lennuki tualetti

Reisile.ee
Copy
Icelandair.
Icelandair. Foto: EPA

20. detsembril New Yorgist Newarkist läbi Keflaviki Šveitsi lennata tahtnud Marisa Fotieo jäi lennu ajal koroonasse ning pidi tunde veetma õhusõiduki ahtakeses tualettruumis.

Tubli reisija oli end sõidu eel korduvalt kiirtestidega testinud ja saanud viiel korral negatiivse tulemuse. Kuna reisi ajal hakkas kurk veidike kraapima, läks Fotieo end lennuki tualetti uuesti testima ja sedapuhku osutus test kohe ka positiivseks. 

Meeleheites Fotieo sööstis tualetist välja ja kurtis oma muret esimesele inimesele, keda nägi, vahendab veebileht One Mile At The Time. 

Stjuuard nimega Rocky suunas Fotieo tagasi tualetti ning kõigile reisijatele edastati teadaanne, et neil tuleb lennu lõpuni ees hoida maski. Preili Fotieole viidi WCsse, kus tal tuli veeta tunde, vett ja suupisteid. Ka leidis värske koroonapositiivne energiat TikToki jaoks hoogsa video tegemiseks.

Islandil pidi preili Fotieo jääma kümneks päevaks karantiini juba veidi paremates tingimustes ehk Punase Risti humanitaarhotellis, kus teda ootasid toas ees soojad söögid, kingipakid ja koguni väike jõulukuusk. Tema venna ja isa testid jäid negatiivseks ning nemad jätkasid reisi Šveitsi poole.

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles