KAVAL KAMPAANIA ⟩ Üks boonusmiil iga Dubais veedetud minuti eest

Reisile.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis Emiratesi kodulehelt

Araabia Ühendemiraatide lennufirma Emirates on tulnud välja kelmika pakkumisega, lubades oma boonusprogrammi Skywards liikmetele üht boonusmiili iga minuti eest, mis nad Dubais ümber veedavad.

Nõudeks on, et minimaalne peatus Dubais peab kestma 24 tundi (ehk tegemist peab olema stopoveriga), maksimaalselt võib kampaaniaga teenida aga 5000 miili (5000 minutit tiksub täis umbes 3,5 ööpäevaga). Dubais veedetud aeg arvutatakse lennukipileti graafikujärgsete saabumis- ja väljumisaegade pealt. Kampaania kehtib kuni 31. märtsini 2022 ning pilet peab olema väljastatud Emiratesi dokumendil algusega 176 hinnakategooriais "Special", "Saver", "Flex" või "Flex Plus" ükskõik millises teenindusklassis. Lennud Dubaisse ja sealt ära peavad olema Emiratesi lennukoodiga ning opereeritud Emiratesi või Flydubai poolt. Ühe suuna piletitega, mille lõppsihtkohaks on Dubai, boonusmiile ei teenita.

Kui väärtuslikud 5000 boonusmiili on? Teenindusklassi tõstmine ehk upgrade algab väga lühikeste lendude puhul Skywards programmis 9000 miilist, preemialennud 15000 miilist. Cash+Miles raames on aga ükskõik kui väikest miilisaldot võimalik kasutada järgmise lennupileti hinna alandamiseks. 

Rohkem reisilugusid leiab lehelt reis.postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles