St. Barth ja St. Lucia - staaride lemmiksaared Kariibi meres

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Saint Lucia saarel.
Vaade Saint Lucia saarel. Foto: Wikipedia
Kui imetlete kõike, mida teevad sellised staarid nagu Dustin Hoffman, Daniel Craig, Donatella Versace ja Brad Pitt, pole teil järgmise puhkusekoha valikul tarvis pead murda. Superstaaride lemmiksaared Kariibi meres on Saint Barthélemy ja Saint Lucia.

Saint Barthélemy kuulub Prantsusmaale ja seetõttu on seal maksevahendina käibel meile juba tuttav euro. Üks negatiivseid asju saare juures on aga see, et kaupade-teenuste ja staari kombel puhkamise eest tuleb euroraha letile laduda üsna rohkelt, kirjutas VG Nett.

21-ruutkilomeetriselt saarelt leiab hotelle ja kuurorteid, mis pakuvad sellist luksust, millest tavaline inimene unistadagi ei oska. Näiteks Taiwana hotellis saab peatumiseks valida väikeste villade, 11 sviidi ja ühe toa vahel. Tuba maksab 950, luksusnumber 1250 eurot ehk pea 15 000 ja 20 000 krooni.

Staaride teine lemmik Saint Lucia on veidi suurem – 620 ruutkilomeetrit. Siin on nähtud lõdvestumas ka Harrison Fordi, Morgan Freemani, Tyra Banksi ja skandaalselt Amy Winehouse`i.

Saint Luciale tasub staaride jälgede ajamisele lisaks minna ka saareriigi sümboliks saanud kahe tipuga vulkaani Twin Pitoni pärast. Vulkaan on arvatud maailmapärandi nimekirja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles