Sunnitud lisapuhkus Sharm el Sheikhis kõiki ei rõõmusta

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Sharm el Sheikhis asuva hotelli rõdult.
Vaade Sharm el Sheikhis asuva hotelli rõdult. Foto: Wikipedia
Kuigi reisifirma Top Tours majutas Sharm el Sheikhis koju pääsemist ootava Eesti reisiseltskonna viietärnihotelli, suudavad sunnitud lisapuhkust nautida üksikud.

Tarbija24.ee lugeja sõnul, kelle lähedased samuti kuurortis lõksus on, ei rõõmusta lisapuhkus suurt osa seltskonnast. «Inimestel on rahad otsas, nad on päikesest põlenud ja istuvad hotellitubades,» rääkis Egiptuses viibivate omastega telefoni teel kontaktis olnud lugeja.

Reisifirma väidet nagu oleks lisapuhkus enamikule reisijatest olnud meeldiv üllatus, toimetusse helistanud naine ei kinnitanud. «See, et Eesti inimesed valju häälega kisa ei tõsta, ei tähenda, et kõik rahul oleksid,» lausus ta.

Kogu seltskonnast nautivat ootamatult avanenud võimalust üks vanapaar, kel pole kuhugi kiiret. Ülejäänud on murelikud koju jõudmise, töö ja raha pärast. Lisaks on paar inimest kimpus tervisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles